2015 Can-Am Outlander 6x6

2015 Can-Am Outlander 6x6

10.12.2014

Compania BRP Can-Am a introdus in linia 2015 deATV-uri 6x6 Can-Am noul model Outlander 6x6.

Primul Can-Am Outlander 6x6 a fost prezentat pentru prima data la sfarsitul anului trecut si prin lansarea noului model,constructorul canadian BRP prezinta noi standarde in industria ATV-urilor.

Modelul Outlander 6x6 care este deja disponibil pe piata,vine doar in varianta de motorizare Rotax 1000,iar de anul viitor il puteti achizitiona si in versiunea de 650.In plus,la noua varianta de 650 puteti alege echiparea DPS.

Dupa cum stim,Can-Am Outlander 6x6 sunt primele ATV-uri care au setat standarde foarte inalte,ca fiind cele mai performante ATV-uri utilitare prezente pe piata.Datorita tractiunii integrale 6x6,ATV-urile pot transporta bunuri pe cele mai dificile terenuri off-road si nu numai.In plus,noul sistem al portbagajului spate proiectat de Can-Am poate transporta o incarcatura de pana la 318kg si de 45kg pe portbagajul fata,avand o capacitate care poate tracta pana la 750kg.

De asemenea,cei de la Can-Am au o gama larga de accesorii pentru bena spate printre care pachetul Cargo(obloane laterale si acoperis),pachetul Forestry (pentru transportul lemnelor),Sidewall(obloane laterale) si Farmer Package.

Un alt atuu al noului model Can-Am Outlander 6x6 este noua treapta de viteza extra low L-gear,aceasta asigurand o tractiune imbunatatita cu 16% fata de restul modelelor prezente pe piata.

In concluzie,noul ATV Can-Am Outlander 6x6 vine disponibil in doua variante de motorizare:Rotax 1000 sau Rotax 650.Ce le difera este ca varianta de 1000 va putea fi achizitionata doar cu pachetul XT,in schimb la modelul 650 puteti alege pachetul de echipare XT cat si cel DPS.

2015 Can-Am Outlander 6x6 - 1

ATVROM SPORT - importator ATV Arctic CatATV Can-am BombardierATV CF MotoATV DinliATV GoesATV KawasakiATV LinhaiATV SuzukiATV TGBATV Yamaha.

Te-ar putea interesa si:

2024 KTM X-BOW GT-XR

X-BOW GT-XR este special conceput pentru cei care vor sa experimenteze adrenalina unei masini de curse. Acest sportscar de ultima ora este un vehicul legal de strada si furnizeaza o dinamica neimblanzita, se distinge printr-un design radical si aduce...

Citeste mai mult