2015 Can-Am Maverick

2015 Can-Am Maverick

17.12.2014

Compania canadiana BRP Can-Am au adus cateva imbuntatari noilor side-by-side-uri Can-Am modele sportive Maverick 2015. Cel mai "dotat" dintre modele este Maverick X mr,un side-by-side special conceput pentru plimbarile in noroi.

Noul SxS Can-Am Maverick 2015 X mr dispune in plus fata de modelul anterior de o gama noua de culori:camuflaj (Manta Green & Digital Camo),noua treapta de viteza L-gear si amortizoare noi FOX Podium X RC2.5 HPG.Treapta extra low L-gear asigura o tractiune imbunatatita cu 16% fata de treapta L standard deja prezenta pe celelalte modele.

Versiunile 2015 Maverick sunt propulsate de acelasi motor Rotax 1000R,ce dezvolta 101 cai putere,fiind cele mai puternice motoare prezente pe piata pentru gama side-by-side-urilor.

Pentru 2015,Can-Am Maverick beneficiaza de 4 pachete de echipare:Maverick Standard,Maverick X rs DPS,Maverick X mr varianta pentru noroi si Maverick X xc.In schimb,modelul Can-Am Maverick Max vine disponibil doar in doua variante de echipare:Maverick MAX Standard si Maverick MAX X rs DPS.

Modelele Can-Am Maverick au fost lansate pe piata incepand cu 2013 si au fost primele vehicule side-by-side sportive fabricate de Can-Am.


ATVROM SPORT- importator UTV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, CFMoto, Kawasaki, Linhai,Yamaha

Te-ar putea interesa si:

9 avantaje majore care diferentiaza omologarea EURO 5 de categoria T3b (tractor)

Unul dintre factorii de care trebuie sa tii cont la achizitionarea unui ATV, pe langa tipul acestuia, capacitatea motorului si dotari din fabrica, buget etc., este omologarea. Poti alege intre EURO 5 si T3b (tractor), prima varianta fiind pe departe ...

Citeste mai mult