2015 Can-Am Commander MAX LIMITED

2015 Can-Am Commander MAX LIMITED

26.09.2014

Cei de la Can-Am sunt intr-o continua lansare in ceea ce priveste noua gama de ATV-uri si vehicule side-by-side,modelul Maverick X ds Turbo fiind declarat cel mai puternic side-by-side din lume ce dezvolta 121 cp.

Insa,noutatile continua cu noul membru Commander Max Limited,care pana in acum era disponibil doar cu pachetele de echipare DPS si XT,insa din 2015 va fi disponibil si in varianta LIMITED pentru modelul cu 4 locuri al canadienilor.Avand in vedere noile schimbari,noul Can-Am Commander Max Limited devine cel mai echipat si cel mai luxos side-by-side cu patru locuri din lume.

2015 Can-Am Commander MAX LIMITED-   1

In ceea ce privesc imbunatatirile aduse noii versiuni a UTV-ului Commander Max Limited putem mentiona sistemul GPS Garmin Montana 650T cu touchscreen,anvelopele Maxxis Bighorn 2.0,sistemul audio cu patru difuzoare integrate,troliu Warn 4500,amortizoare FOX Air Assist HPG Piggyback,suspensia premium ACS(Air Control Suspension),sistemul de directie asistata electronic Tri-Mode DPS,diferentialul Visco-Lok QE,parbrizul si jantele din aliaj pe 14 inch cu design special LIMITED.

Inca o data cei de la BRP ne-au demonstrat ca sunt pe primul loc in ceea ce priveste producerea vehiculelor utilitare si recreationale,fiecare model din gama 2015 surprinzandu-ne cu performanta superioara si design-ul unic de care dau dovada.

ATVROM SPORT - importator UTV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, CFMoto, Kawasaki, Linhai,Yamaha

Te-ar putea interesa si:

2024 Husqvarna Vitpilen si Svartpilen 

Cea mai recenta generatie de street bike-uri Husqvarna domina strada in 2024Husqvarna Motorcycles a anuntat lansarea noilor modele Vitpilen si Svartpilen. Motocicletele Vitpilen 401, Vitpilen 125, Svartpilen 401, Svartpilen 250 si Svartpilen 125 au...

Citeste mai mult