2015 Aprilia RSV4 RR si editia limitata RF

2015 Aprilia RSV4 RR si editia limitata RF

07.11.2014

Aprilia RSV4 RR si RF sunt printre cele mai ravnite motociclete super-sport lansate la salonul EICMA Milano.Si nu este de mirare,mai ales ca sunt echipate cu tehnologii de ultima generatie si arata uimitor.

Chiar daca la prima vedere,cele doua motociclete par similare cu seria 2014,acestea vin cu noutati pentru 2015.

Cele doua motociclete Aprilia beneficiaza de acelasi motor cu patru cilindri in V,o capacitate cilindrica de 999.6cc si dezvolta o putere de 201 cp la 13.000 rpm si un cuplu maxim de 115 Nm la 10.500 rpm,fiind cu un 1,5 kg mai usoara fata de modelul 2014.Prin urmare, Aprilia RSV4 RR vine cu o putere de 17 cai putere in plus fata de modelul precedent datorita noilor injectoare,a galeriei de admisie a aerului si a modificarilor la motor.

In ceea ce priveste designul, Aprilia RSV4 RR 2015 dispune de un far nou cu LED,oglinzi retrovizoare reproiectate cu semnalizatoare LED integrate si un carenaj nou.In plus,editia limitata Aprilia RSV4 RF 2015 are un design special "Superpole".

Alte imbunatatiri aduse motocicletei Aprilia RSV4 RR este sistemul de evacuare schimbat complet pentru o performanta excelenta si noua bascula de 14mm mai lunga pentru o tractiune mai buna si pentru a reduce patinarea rotilor la accelerare.

Aprilia RSV4 RR vine echipata cu pachetul electronic aPRC(Aprilia Performance Ride Control),iar principalele functii ale acestuia sunt Wheelie Control,Traction Control,Quick Shift si Launch Control,putand fi dezactivate complet sau configurate fiecare in parte.

Pentru cei care vor un plus de performanta, Aprilia va ofera pachetul "Race Pack" care vine cu jante din aluminiu forjat si suspensii premium Ohlins.

Aprilia RSV4 RR model 2015 va fi disponibila pe negru(Black Ascari) sau gri(Bucine Grey),iar editia limitata Aprilia RSV4 RF va fi produsa doar un numar limitat de 400 de unitati si in plus va beneficia de pachetul "Race Pack" in echiparea standard.

ATVROM SPORT - importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Yamaha

Te-ar putea interesa si:

Fantic acorda garantie pe viata pentru cadrele modelelor eMTB incepand de anul acesta

Calitatea a reprezentat dintotdeauna unul din pilonii brandului Fantic, alaturi de inovatie, design si performanta. Producatorul italian s-a straduit mereu sa imbunatateasca designul si asamblarea bicicletelor sale electrice montane, asigurand standa...

Citeste mai mult