2014 Yamaha XT1200ZE Super Tenere

2014 Yamaha XT1200ZE Super Tenere

17.03.2014

Yamaha a dezvaluit noul XT1200ZE – un nou tourer enduro proiectat pentru riderii moderni. "Yamaha XT1200ZE Super Tenere" vine dotata standard cu suspensii ajustabile electronic, mapari sport si pentru oras, cruise control si un sistem de control al tractiunii cu 3 trepte.

Motocicleta cantareste 265 kg si este propulsata de un motor de 1199cc, cu 2 cilindri paraleli, racit cu lichid, in 4 timpi, DOHC, cu 4 valve. Modelul ofera o putere maxima de 112 CP la 7250 RPM si un cuplu de 117 Nm la 6000 RPM. Toata aceasta putere este tinuta in lesa de o transmisie cu 6 viteze cu ambreiaj umed multidisc.

Alte caracteristici care merita mentionate sunt un parbriz ajustabil in 4 pozitii, un rezervor de combustibil de 23 de litri, o sa cu inaltime reglabila, o noua caroserie, mansoane incalzite si protectii pentru maini.

Motorul de 1199cc parallel twin este alimentat de un rezervor de combustibil de 23 litri si ofera 112 CP la 7250 RPM si un cuplu de 117 Nm la 6000 RPM. Transmisia prin cardan asigura performanta fara probleme in timp ce franele ABS asigura o calatorie in siguranta.

Inauntrul fiecaruia dintre noi exista un spirit al aventurii care abia asteapta sa fie eliberat. Iar atunci cand dorinta de a rupe rutina zilnica devine irezistibila, aceasta motocicleta high-tech este pregatita sa va poarte oriunde ati vrea sa mergeti. "Yamaha XT1200ZE Super Tenere" este construita sa va satisfaca dorinta de a vedea ce este dincolo de orizont.

Tot ce tine de aceasta motocicleta capabila pe distante mari a fost proiectat sa va duca mai departe decat credeati ca este posibil. Echipata cu un motor puernic de 1199cc, un sasiu robust si suspensie ajustabila electronic, Yamaha XT1200ZE Super Tenere este gata sa va incante atat pe autostrada cat si in off-road.

Motocicleta este dotata cu tehnologie avansata de asistare a rider-ului pentru cel mai bun nivel de control al motorului si al sasiului. Folosind un switch multifunctional si suspensie ajustabila electronic, motocicleta poate fi oprimizata din mers, permitand rider-ului sa selecteze din 84 de setari pentru o performanta excelenta a sasiului in practic orice situatie.

Maparea D-Mode ofera setarile pentru oras si sport, in timp ce cruise control-ul si controlul tractiunii va asigura ca veti ajunge exact unde veti dori. Iar cu o sa cu o inaltime ajustabila si un parbriz ajustabil in 4 pozitii, Yamaha XT1200ZE va ofera putere, control si ajustabilitate.

ATVROM - importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, KTM, Suzuki, Triumph, Yamaha

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO ZFORCE 1000 SPORT R

Cu o latime de 64 inch, putere crescuta 90 CP si manevrabilitate agila, CFMOTO duce performanta SSV la urmatorul nivel cu modelul ZFORCE 1000 SPORT R, un aliat pregatit pentru cele mai extreme provocari off road. Anvelopele masive 29 inch montate pe ...

Citeste mai mult