2014 Yamaha Super Tenere ES

2014 Yamaha Super Tenere ES

13.03.2014
Yamaha Super Tenere ES este construita pentru cei care au nevoie de un partener de aventura. Motocicleta este construita in jurul unui motor de 1199cc, racit cu lichid, in 4 timpi, cu 2 cilindri, DOHC care transfera puterea la roata din spate prin intermediul unei transmisii cu 6 viteze. Modelul este alimentat de un rezervor de combustibil de 22.81 litri si are un consum optim pentru calatorii lungi.

Alte caracteristici oferite de Yamaha Super Tenere ES includ electronic cruise control, parbriz ajustabil, YCC-T si mod de conducere cu 2 pozitii, controlul tractiunii, frane ABS, scaun ajustabil si suspensie ajustabila electronic. Puterea de franare este asigurata de doua discuri hidraulice de 310mm fata si un singur disc de 282 mm spate. Prin toate dotarile sale, Yamaha Super Tenere ES este una dintre cele mai bine echipate motociclete transcontinentale de pe piata la ora actuala.

Yamaha Super Tenere ES este construita pentru aventura cu un motor compact de 1199cc parallel twin care ofera un cuplu si tractiune excelente. Masa motorului este scazuta pentru manevrabilitate grozava, iar motorul este subtire si compact pentru a oferi manevrabilitate sporita pe trasee variate.

Printre caracteristicile cele mai importante ale modelului Yamaha Super Tenere ES se numara:

- noua suspensie ajustata electronic poate fi setata prin simpla apasare a unui buton. Cu patru setari pre-load, trei ajustari de amortizare si inca 7 setari de amortizare fine-tuning, suspensia lui Yamaha Super Tenere ES poate fi ajustata sa se potriveasca perfect nevoilor rider-ului, pasagerului si conditiilor de transport si teren.

- transmisia cu 6 viteze ofera o gama larga de posibilitati pentru orice tip de drum, de la sosea la off-road

- sistemul de acceleratie cu YCC-T (Yamaha Chip Controlled Throttle) ofera un control optim, iar motocicleta mai ofera si optiunea D-Mode (Drive Mode) cu doua pozitii cu setare in functie de preferintele rider-ului.

- controlul tractiunii permite rider-ului sa accelereze cu mai multa incredere. Acest sistem avansat regleaza timing-ul aprinderii, injectia de combustibil si deschiderea clapetelor de acceleratie in functie de modul de invartire al rotilor, oferind un raspuns lin si nu abrupt, ca si in cazul concurentilor. Sistemul vine cu trei moduri disponibile pentru a se potrivi preferintelor rider-ului, inclusiv optiunea “oprit”.

- Yamaha Super Tenere ES beneficiaza atat de un sistem ABS (Antilock Braking System) cat si de un sistem UBS (Unified Braking System). Cu UBS, atunci cand se actioneaza frana fata se actioneaza de asemenea si frana spate, iar atunci cand se actioneaza frana spate, nu se actioneaza si frana fata.

- chiar daca conduceti prin oras sau de-a lungul unui continent, confortul si convenabilitatea sunt importante. Super Tenere ES ofera suficient din ambele, cu o sa si un parbriz reglabil, suspensie fata si spate configurabila, planetara cu intretinere usoara si multe altele

- sistemul de transport multifunctional din partea spate este pregatit pentru bagaje optionale si accesorii touring

ATVROM - importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, KTM, Suzuki, Triumph, Yamaha

Te-ar putea interesa si:

Fantic acorda garantie pe viata pentru cadrele modelelor eMTB incepand de anul acesta

Calitatea a reprezentat dintotdeauna unul din pilonii brandului Fantic, alaturi de inovatie, design si performanta. Producatorul italian s-a straduit mereu sa imbunatateasca designul si asamblarea bicicletelor sale electrice montane, asigurand standa...

Citeste mai mult