2014 Yamaha MT-09 Street Rally

2014 Yamaha MT-09 Street Rally

13.03.2014
Prevazuta cu cea mai noua tehnologie dezvoltata de catre producatorul japonez, Yamaha MT-09 Rally este o motocicleta capabila care va va rasplati cu o experienta unica de conducere de fiecare data cand veti urca in sa. Yamaha MT-09 Street Rally vine dotata cu o noua caroserie, noi componente ale sasiului si un nou rezervor. In plus, modelul aduce o sa mai plata si un nou pachet grafic.

Puterea motocicletei vine din motorul de 847cc, cu 3 cilindri, racit cu lichid, in 4 timpi, DOHC cu 4 valve care genereaza o putere de 115 CP la 10.000 RPM si un cuplu de 87.5 Nm la 8.500 RPM. Motorul este imperecheat cu o transmisie cu 6 viteze si poate fi legat optional cu un sistem de evacuare Akrapovic. Privind rotile, Yamaha MT-09 Street Rally ruleaza pe jante de 17 inci “incaltate” cu anvelope 120/70ZR17M/C (58W) fata si 180/55ZR17M/C (73W) spate.

Pe traseu, Yamaha MT-09 Street Rally este construit sa incante cu cuplul si acceleratia sa puternica si cu un cadru din aluminiu agil cu un raport ridicat putere/greutate. Cu toate dotarile sale, aceasta motocicleta rescrie regulile pe traseu.

Caracteristicile cele mai importante ale motocicletei Yamaha MT-09 Street Rally sunt urmatoarele:

- motor cu 3 cilindri de 850cc racit cu lichid, DOHC cu 4 valve
- putere de 115CP si un cuplu de 85 Nm
- usoara, compacta si agila
- design crossplane al motorului
- cuplu puternic
- component exclusive ale caroseriei si sasiului
- culoare Liquid Metal cu pachet grafic special
- cadrul din aluminiu subtire si usor
- brat oscilant asimetric CF
- suspensie spate monocross cu amortizor orizontal
- design unic al caroseriei, compact si cu masa orientate catre inainte
- sisteme de control electronic YCC-T si D-MODE

Caroserie motard si componente agresive ale sasiului – pentru o imagine extrema, Yamaha MT-09 Street Rally este finisata in culoarea Liquid Metal cu un pachet grafic indraznet si ofera o gama exclusiva ale componentelor caroseriei, inclusiv un capac pentru far, invelis pentru rezervor, placute laterale pentru numere, acoperire pentru furca si aparatori pentru articulatii. Suporturile mai late pentru picioare, o sa mai subtire si o protectie pentru motor completeaza acest pachet motard.

Jante usoare din aliaj cu 10 spite – modelul este echipat cu jante usoare din aliaj de 17 inci, “incaltate” cu anvelope 120/70ZR17 fata si 180/55ZR17 spate, oferind o manevrabilitate optima.

Motor compact si usor de 850cc cu 3 cilindri – inima acestui sportbike de noua generatie este motorul nou de 850cc cu 3 cilindri care genereaza cuplu si putere din plin. Echipat cu pistoane forjate si cilindri offset, acest motor compact si usor este pregatit sa aduca pasiunea si emotia in experienta de conducere.

Ergonomie avansata si o pozitie confortabila de conducere – noul Yamaha MT-09 Street Rally este proiectat sa indeplineasca o varietate de roluri, de la sport riding pana la calatorii in weekend sau pur si simplu sa mergeti la munca in fiecare zi. Ghidonul lat si saua plata ofera ergonomie potrivita si motorul sculptat de 14 litri cu spatiu pentru genunchi asigura o pozitie potrivita de conducere.

Cadru din aluminiu CF usor – pentru a pastra modelul Yamaha MT-09 Street Rally cat mai compact, designerii de la Yamaha au dezvoltat cu cadru din aluminiu nou. Greutatea sa redusa si excelentul echilibru al rigiditatii contribuie la manevrabilitatea superioara a motocicletei.

Suspensie monocross cu brat oscilant asimetric – partea din spate a motocicletei ofera un brat oscilant care ofera o greutate usoara pentru actiune superioara a suspensiei si o calatorie confortabila. Un amortizor aproape orizontal spate este situat sub sa, iar pivotii bratului oscilant montati extern pastreaza sasiul subtire pentru o pozitie de conducere compacta.

ATVROM - importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, KTM, Suzuki, Triumph, Yamaha

Te-ar putea interesa si:

Brandul austriac introduce gama 2025 KTM Motocross

Dupa ultimul update la gama complet reproiectata 2023 KTM SX, lineup-urile 2025 KTM SX si 2025 KTM SX-F ridica stacheta in ceea ce priveste conexiunea cu riderul si controlul. Concepute sa ofere riderilor mai mult control decat inainte, seriile 20...

Citeste mai mult