2014 Triumph Bonneville T100 Special vine la EICMA

2014 Triumph Bonneville T100 Special vine la EICMA

14.10.2013

Triumph se va prezenta la Salonul International Moto de la Milano (EICMA), cu o noutate a anului 2014 si anume modelul Bonneville T100 Special, inspirat de una dintre cele mai cunoscute motociclete ale anilor '80, T140w TSS.

Pentru 2014, Triumph a adus unele modificari modelului Bonneville T100, astfel incat cunoscatorii vor observa imediat ca se diferentiaza de predecesorii sai. Triumph Bonneville T100 Special Edition 2014 va beneficia de un design special unic in culorile negru (Jet Black) cu argintiu (Lunar Silver). Asa cum se poate observa si in fotografii, rezervorul si partile laterale sunt negre, cu unele finisaje aurii, iar aparatorile rotilor sunt argintii cu finisaje pe negru si auriu. 

Cu acest design retro care nu lasa indiferent pe niciun adevarat fan al brandului, Triumph Special Edition va fi disponibil, in showroom-uri, la sfarsitul acestui an. Pana atunci admirati galeria foto.

T140w TSS este unul dintre ultimele modele produse in 1982 la fabrica Triumph din oraselul Meriden, Anglia.

 

Te-ar putea interesa si:

Binder si Miller aduc puncte pentru Red Bull KTM Factory Racing in Runda 2 

Brad Binder s-a clasat pe locul al 4-lea si Jack Miller pe 5 pentru a incheia inca un weekend competitiv MotoGP pentru Red Bull KTM Factory Racing. A fost al doilea Mare Premiu din campanie si doar al cincilea desfasurat pe Circuitul International Al...

Citeste mai mult