2014 Polaris Sportsman ACE

2014 Polaris Sportsman ACE

03.02.2014

Nou pentru 2014, Polaris introduce ATV-ul Sportsman ACE. Deosebit de orice exista in industria Powersports, Polaris a combinat cele mai bune atribute ale unui ATV si ale unui side-by-side si a creat Polaris Sportsman ACE. Proiectat sa atraga noi clienti in lumea off-road, Polaris Sportsman ACE amesteca spiritul ager al unui ATV precum Polaris Sportsman si increderea si confortul pe care le aveti atunci cand conduceti un UTV precum Polaris RZR sau Polaris Ranger.

Dupa multe ore de cercetari privind consumatorii, Polaris a vrut sa proiecteze un ATV care va interesa un public mult mai larg si care va atrage mai multi oameni in lumea off-road. Imprumutand principii de design de la Polaris Sportsman si Polaris RZR 570, Polaris a reusit sa construiasca un ATV unic care va atrage consumatorii entry level.

“Stam foarte bine la capitolul high end pentru vehicule off-road precum Polaris RZR XP 1000 si RANGER 900. Am vrut sa aducem un vehicul entry-level care sa fie super confortabil, super distractiv de condus si foarte usor accesibil pentru cei noi in lumea ATV, ca sa poata sa inceapa sa se bucure de off-road” spune Justin Burke, Marketing Lead la Polaris.

Cei noi in lumea ATV-urilor se vor bucura de confortul si de increderea pe care Polaris Sportsman ACE le aduce. ATV-ul ofera un cadru de protectie aprobat ROPS si are un design cu sa tip UTV. Riderul poate intra si iesi din vehicul foarte usor. Cockpit-ul ofera un design cu un singur loc care poate aluneca inainte sau inapoi cu o lungime de 4 inci (10.2 cm) pentru a acomoda orice rider. In plus, volanul poate fi ajustat in sus sau in jos cu 3.5 inci (8.9 cm). Podeaua este plata si nu trebuie sa incalecati in sa, cum ati face in cazul unui ATVclasic.

Ca trasaturi de siguranta, Polaris Sportsman ACE ofera o centura de siguranta in trei puncte, cadru de protectie si plase de protectie. Cu toate aceste caracteristici de ajustabilitate si siguranta, oricine se va simti confortabil in spatele volanului la bordul lui Polaris Sportsman ACE 2014.

Ca vehicul entry-level, Polaris Sportsman ACE ofera o cantitate buna de putere, livrata de motorul de 32 cai putere ProStar Electronic Fuel-Injected. Spre deosebire de raspunsul imediat al acceleratiei de pe Polaris RZR XP 1000, pentru Polaris Sportsman ACE trebuie apasata bine acceleratia pentru a obtine putere. Aceasta livrare lina de putere functioneaza perfect pentru novici si ofera o platforma ideala pe care sa invatati. Cu toate acestea, chiar daca motorul a fost proiectat pentru novici, puterea este suficienta pentru a mentine lucrurile interesante atat pentru incepatori cat si pentru avansati.

Transmisia automata CVT ofera park, neutral, reverse, high si low. Viteza maxima in treapta de viteza low este de 40 km/h si in treapta high este de 80 km/h.Pentru a face fata cu bine pe teren accidentat, Polaris a adoptat cateva componente ale suspensiei de la alte vehicule Polaris off-road, inclusiv ATV-ul Sportsman si SxS-ul Polaris RZR 570. Sportsman ACE ofera suspensie fata independenta McPherson imprumutata de la Polaris Sportsman si suspensie spate imprumutata de la RZR 570 cu cateva modificari conforme cu greutatea si capabilitatea de traseu ale vehiculului. Suspensia fata McPherson ofera o cursa de 8.2 inci (20.8 cm) si suspensia spate ofera o cursa de 9.5 inci (24.1 cm). Cu o garda la sol de 10.25 inci (26 cm) si un centru de greutate jos, Polaris Sportsman ACE functioneaza foarte bine atunci cand urca pante sau teren dificil.

Construit pe platforma ATV-ului Polaris Sportsman, Polaris Sportsman ACE este cu doar 2 inci (5.1 cm) mai lung decat Polaris Sportsman Touring, care are 90 inci (228.6 cm). Sportsman ACE este totodata suficient de mic pentru a se potrivi in spatele unei camionete, eliminand astfel nevoia sa cumparati o remorca separata pentru a transporta ATV-ul.

Rezervorul de 19.87 litri impreuna cu motorul efficient EFI fac Polaris Sportsman ACE ideal pentru trasee lungi iar design-ul sau confortabil va preveni sa va simtiti obosit la sfarsitul zilei.

Chiar daca Polaris Sportsman ACE nu vine cu electronic power steering, cu latimea sa ingusta si design-ul sau usor, nu este neaparat nevoie de directie asistata, iar directia este precisa si previzibila. Anvelopele Carlisle se descurca pe orice tip de teren si ofera suficienta tractiune atunci cand este nevoie.

Polaris Sportsman ACE ofera frana de parcare si vine cu frane cu disc hidraulic, care ofera oprire excelenta. Prin construirea pe platforma Polaris Sportsman, Polaris a reusit sa integreze multe din trasaturile pe care le-ati gasi pe ATV-ul Sportsman, precum un compartiment de stocare de 11 litri sub raftul fata si o capacitate de tractare de 680 kg.

In partea din spate, Polaris Sportsman ACE ofera un pat de transport pentru orice echipamente ati avea nevoie pe teren. Exista de asemenea un panou de acces situat in centrul patului de transport pentru accesibilitate usoara la motorul ATV-ului.

La momentul lansarii, Polaris a introdus peste 25 de accesorii disponibile pentru Polaris Sportsman ACE, inclusiv portiere cum sunt cele standard pe Polaris RZR XP 1000, acoperis, bull-bar din aluminiu si multe altele.

ATVROM - importator: ATV Arctic Cat, ATV Can-Am Bombardier, ATV CF Moto, ATV Dinli, ATV Goes, ATV Kawasaki, ATV Linhai, ATV Suzuki, ATV TGB, ATV Yamaha.

Te-ar putea interesa si:

2024 KTM 250 SX-F FACTORY RACING

2024 KTM 250 SX-F FACTORY EDITION domina in clasa, fiind un partener MX de incredere, capabil sa puna in valoare potentialul celor mai ambitiosi rideri. Modelul motocross 250cc se distinge de la prima vedere prin cadrul ‘FACTORY’ lucios, portocal...

CITESTE MAI MULT