2014 Polaris RZR XP4 1000 - cateva impresii

2014 Polaris RZR XP4 1000 - cateva impresii

03.01.2014

Un nou an, un nou model, un nou inceput. Cam asta s-ar putea spune despre 2014 Polaris RZR XP4 1000, care si-a si facut prima plimbare si acu este gata sa suporte criticile sau... laudele. 

De-a lungul anilor, cei de la Polaris au lansat pe piata produse din ce in ce mai competitive, cum ar fi gamele de ATV-uri si SxS-uri Polaris, mai performante astfel incat brandul este acum asociat cu aceste valori pe care le cauta orice client.

Side-by-side-ul sport 2014 Polaris RZR XP4 1000 nu face rabat si mentine „mostenirea” primita de la modelele care l-au precedat. Dupa prima testare efectuata de atvrideronline.com, vehiculul este, per total, impresionant, se descurca extrem de bine in viraje, face fata terenurilor accidentate si, de asemenea, ofera maximum de confort riderului si pasagerilor.

Ca puncte forte, cei de la atvrideronline.com spun ca 2014 Polaris RZR XP4 1000 beneficiaza de suspensii extrem de performante si de un motor puternic si fiabil. 

Prevazut cu patru locuri, cu un motor care se bucura de forta a 107cp, beneficiind de un look agresiv, SSV-ul 2014 Polaris RZR XP4 1000 arata bine atat cand „se odihneste” cat si cand este in miscare, spun cei de la atvrideonline.com care afirma ca XP4 este cu aproape 20 cm mai scurt decat Wildcat 4 si ca, desi ar parea ca nu se descurca in unele situatii, aparentele pot sa insele, deoarece RZR castiga imediat teren.


 

Te-ar putea interesa si:

Roadster-ele 2024 Ryker ofera cea mai buna experienta pe trei roti

Stabile, usor de pilotat si de controlat, roadster-ele Can-Am Ryker iti ofera cea mai buna experienta pe trei roti! Cu optiuni de customizare multiple, fiecare roadster Ryker raspunde cerintelor unei largi tipologii de rideri. De la panouri noi, s...

CITESTE MAI MULT