2014 Kymco MXU 150

2014 Kymco MXU 150

28.03.2014

Cantarind doar 158 kg, "Kymco MXU 150" este un ATV compact propulsat de un motor de 149cc, cu carburator, in 4 timpi care transmite puterea la sol prin intermediul unei transmisii automate CVT. In ciuda faptului ca este cel mai mic din familia Kymco MXU de ATV-uri utilitare, Kymco MXU 150 vine dotat cu putere si caracteristici care ii dau o valoare ridicata.


Kymco MXU 150 ofera o constructie durabila si vine prevazut cu o garda la sol de 15.2 cm si un set de anvelope aderente pentru cele mai solicitante trasee. Performantele off-road ale ATV-ului sunt completate de suspensia fata dublu brat si spate cu brat oscilant cu amortizoare ajustabile. Puterea de oprire este oferita de un sistem capabil de franare care include tambur in partea din fata si un disc in partea din spate.

Motivat de un motor in 4 timpi de 149cc, acest ATV 2x4 cu transmisie pe lant ofera o transmisie automata CVT cu treptele F, N, R, suspensie brat dublu fata si brat oscilant spate cu amortizoare ajustabile, frana fata tambur si frana spate pe disc. Indicatorul de bord digital va tine bine informat iar portbagajele durabile fata si spate completeaza pachetul.

Disponibil pe rosu, verde sau albastru, "Kymco MXU 150" este recomandat riderilor cu varsta de 14 ani sau peste. Riderii mai tineri decat 16 ani trebuie supravegheati de catre adulti, iar Kymco recomanda ca toti riderii sa faca un curs de conducere ATV si sa citeasca manualul de utilizare cu atentie.

Printre caracteristicile ATV-ului Kymco MXU 150 se numara: transmisie CVT automata cu schimbare usoara, bord digital multifunctional cu ceas, kilometraj, indicator trip si indicator nivel de combustibil, portbagaje fata si spate, suspensie fata brat dublu, suspensie spate brat oscilant si frane pe disc.

Specificatii tehnice:

- tip motor: 4 timpi, racit cu aer, SOHC
- capacitate cilindrica: 149cc
- putere: 11 CP
- sistem de racire: cu aer
- sistem de pornire: electrica/manuala
- transmisie: automata CVT cu F, N, R
- sasiu: din otel
- suspensie fata: brat dublu
- suspensie spate: brat oscilant
- anvelope fata: 21x7-10
- anvelope spate: 22x10-10
- frana fata: tambur
- frana spate: disc
- dimensiuni L x l x h: 1778 x 950 x 1039 mm
- inaltime sa: 749 mm
- ampatament: 1115 mm
- garda la sol: 152 mm
- capacitate combustibil: 8.10 l
- greutate: 158.30 kg

ATVROM - importator ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, CF Moto, Goes, Kawasaki, Honda, Linhai, TGB, Suzuki, Yamaha

Te-ar putea interesa si:

Bicicleta enduro GASGAS ECC 4

Bicicleta enduro GASGAS ECC 4 completeaza gama enduro eMTB a producatorului spaniol. Pedigriul de campion in Cupa Mondiala, cadrul de carbon dovedit in curse si cu triunghiul spate pe marime specifica livreaza o manevrabilitate superba pe cele mai du...

Citeste mai mult
Taguri