2014 KYMCO UXV 700i

2014 KYMCO UXV 700i

31.01.2014

Kymco a muncit din greu in ultimul deceniu pentru a dezvolta noi ATV-uri si UTV-uri capabile sa concureze cu gigantii industriei, iar cu lansarea noului 2014 Kymco UXV 700i, ei continua eforturile sa ramana competitivi pe segmentul UTV. Cu adaugarea noilor modele Kymco UXV 700, Kymco aduce acum 11 modele diferite de UTV pentru a satisface nevoile consumatorilor.

Primul lucru care se observa la noul SxS 2014 Kymco UXV 700i este noul design frontal, care se aseamana mult cu un Dodge pickup truck. Nu doar ca arata mai bine dar ofera mai mult spatiu de depozitare sub capota fata care este inaltata cu cca. 2 inci. Totodata, are lumini fata dual LED pentru vizibilitate sporita atunci cand se conduce pe intuneric.

Kymco a adus si cateva schimbari bordului modelelor UTV 2014 UXV prin combinarea switch-ului 4WD si a diferentialului intr-un singur switch, care este acum electronic. Noul switch 4wd/diff lock este localizat in stanga volanului chiar deasupra switch-ului de lumina pentru acces usor.

Modelele de side-by-side Kymco UXV totodata ofera un display digital cu vitezometru, kilometraj, combustibil si indicator RPM. Totodata, exista un adaptor AC pentru incarcarea electronicelor si un torpedou care se poate incuia pentru capacitate de stocare in plus.

Exista de asemenea o frana de parcare mecanica, ce este ascunsa sub bord. In adaugarea update-urilor aduse modelelor UXV, Kymco a extins lineup-ul cu modelele SP, LE, HE si Turf fiecare venind cu optiuni diferite de accesorii peste modelul de baza UXV.

Modelul de UTV Kymco UXV SP vine cu cele mai multe accesorii: parbriz ½, cab net spate, cargo net spate, light bar cu 4 lumini LED, amortizoare KAIFA high-performance, jante din aliaj de aluminiu rosii imbricate in pneuri 26 in. Kenda Bounty Hunter, huse pentru scaune, suporturi de bauturi si bara spate si este proiectat pentru amatorul de senzatii tari.

Modelul de UTV Kymco UXV limited edition include jante de aliaj, troliu 3000 lbs, hard top, full soft enclosure si parbriz. Noul model Turf vine cu anvelope Turf si are un diferential spate proiectat pentru intoarceri ascutite, dar care permite de asemenea o rulare bun ape drumurile publice. Modelul HE este proiectat pentru vanatori cu o schema de culoare camuflaj, rack si bara fata si un parbriz ½.

Pentru 2014, Kymco a extins lineup-ul UXV cu adaugarea unui motor mai mare de 695cc liquid-cooled in 4 timpi, cu injectie, care aduce cca 45 CP modelelor Kymco UXV 700i, cu 9 CP mai mult decat Kymco UXV 500 care are 36CP, iar motorul este mai usor decat la modelul UXV 500.

In timp ce UTV-ul Kymco UXV 700i aduce o viteza maxima mai mare, ceea ce iese cu adevarat in evidenta este cuplul sau in turatii joase, care il ajuta enorm pe teren accidentat. Transmisia CVT este gasita pe toate modelele UXV. Ceea ce face Kymco CVT sa urce atat de bine peste obstacole este faptul ca cureaua ramane sub tensiune constanta si are un ambreiaj umed, si deci nu este asa usor sa ardeti o cure ape modelele Kymco UXV, ceea ce le face sa se simta ca acasa pe teren accidentat.

ATVROM - importator: ATV Arctic Cat, ATV Can-am Bombardier, ATV CF Moto, ATV Dinli, ATV Goes, ATV Kawasaki, ATV Linhai, ATV Suzuki, ATV TGB, ATV Yamaha.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO CFORCE 850 TOURING deschide portile catre noi aventuri memorabile

Riderii care doresc sa treaca la un ATV 800cc vor gasi in CFORCE 850 TOURING un aliat de incredere pentru plimbari chiar si pe acele trasee offroad cu grad de dificultate marit. Acest ATV CFMOTO da dovada de o versatilitate incredibila si nu este doa...

CITESTE MAI MULT