2014 Kawasaki Teryx4 LE, mai bun, mai performant

2014 Kawasaki Teryx4 LE, mai bun, mai performant

21.10.2013

De la bun la mai bun. Totul marca Kawasaki. Pentru 2014,  modelul Teryx4 LE 2014 din familia de side-by-side Kawasakiaduce unele imbunatatiri unui vehicul care era deja unul foarte bun.

Atunci cand vorbim despre SxS-ul Teryx LE, luam in discutie un motor care ofera acum mai multa putere si consuma conbustibilul mai eficient, de un sistem de suspensii care include mai nou socuri Fox Podium, de un sistem EPS nou-nout si faruri LED, de un material al caroseriei care reuseste acum sa retina mai bine zgomotul motorului si, nu in ultimul rand, de un nou design al interiorului. Toate acestea se regasesc in varianta 2014.

Noul design al scaunelor si vopseaua verde care iti sare in ochi, impreuna cu schimbatorul de viteze, volanul, holderele de pahare si afisajul digital aduc un plus de confort. Mufa de 12 volti este utila daca vrei sa iti incarci, de exemplu, telefonul. Scaunele fata au reglaj fata-spate in trei pozitii. Usile sporesc siguranta pasagerilor, atat prin a-i “pastra” inauntru cat si prin a tine noroiul afara.

Capacitatea este de 4 persoane. Ampatamentul nu a crescut cu mult fata de modelul de doua locuri (2,1m la T4 fata de 1,9m la T2). Cauciucurile Maxxis Bighorn 2.0 ofera tractiune buna pe orice fel de teren.

In sistemul 2X4 pilotul are posibilitatea sa lase spatele sa derapeze usor, iar daca lucrurile scapa cumva de sub control, atunci discurile de 200mm in doua pistoane din fata si frana de pe spate reactioneaza imediat.

Amortizoarele FOX Podium sunt extreme de performante pe orice fel de teren. Desi dimensiunile lor nu s-au modificat, calitatea este alta si exista acum posibilitatea ajustarii lor in timpul mersului, in functie de teren, de stilul de mers sau de distributia greutatii in interior.

In ceea ce priveste motorul, cresterea de la 749 la 783 cc se face simtita in diferite situatii, iar transmisia imbunatatita face conducerea acestui T4 o placere.  Teryx4 este perfect vrednic de emblema “800” pe care o poarta.

Te-ar putea interesa si:

2024 Can-Am Traxter XT HD9

2024 Can-Am Traxter XT HD9 - un aliat pe care te poti baza pentru sarcini utilitare in medii off road greu de accesat  Side-by-side-urile din gama Can-Am Traxter sunt recunoscute pentru capacitatile lor extraordinare indeosebi in plan utilitar....

Citeste mai mult