2014 Kawasaki KX100

2014 Kawasaki KX100

26.02.2014

Dezvoltat pentru motocrosseri tineri, 2014 Kawasaki KX100 reprezinta platforma perfecta pentru invatarea tuturor secretelor riding-ului off-road.Inca de la inceput, Kawasaki KX100 a beneficiat de multe imbunatatiri, iar modelul 2014 a primit de asemenea o serie de modificari.

Printre alte upgrade-uri, noul model din familia de motociclete Kawasaki beneficiaza de un sasiu mai mare, un nou rezervor de combustibil si un motor racit cu lichid, in 2 timpi, de 99cc care ofera cu aproape 17% mai multa putere decat modelul vechi. Puterea motorului este transferata la roata din spate prin intermediul unei transmisii cu 6 viteze care ofera schimbare lina si precisa. Sistemul de franare este de asemenea nou, petal-type 220mm fata si 184 mm spate pentru o franare mai buna.

Merita de asemenea mentionat ca modelul merge pe jante din aluminiu usoare “incaltate” cu anvelope Dunlop Geomax MX51.

Caracteristici Kawasaki KX100 2014:

- motor racit cu lichid in 2 timpi, de 99cc care produce cu 17% mai multa putere decat modelul precedent
- valva Kawasaki Integrated Power-valve updatata care ofera mai mult cuplu la turatii medii si mai multa putere la turatii inalte
- suspensie spate Uni-Trak ajustabila
- furca 36mm inverted rigida ajustabila care ofera un mai bun raspuns si control al directiei
- carburator updatat care ofera un mai bun raspuns al acceleratiei
- transmisie performanta cu 6 viteze

Kawasaki KX100 reprezinta un pas natural in progresul fiecarui motocrosser tanar. Noul KX100 ofera mixul perfect de crestere proportional a puterii si un sasiu mai mare pentru o crestere progresiva a experientei rider-ului catre motociclete mai mari.

Motorul racit cu lichid in 2 timpi ofera mai multa putere gratie capacitatii mai mari. Cei 99 centimetri cubi ofera mai multa putere decat Kawasaki KX85 multumita in parte sistemului Kawasaki Integrated Power-valve System (KOPS) care amplifica cuplul in turatii joase si creeaza o tranzitie lina catre turatiile superioare. Raspunsul bun al acceleratiei este asigurat de carburatorul de 28mm Keihin in timp ce transmisia cu 6 viteze ofera raporturile perfecte pentru gestionarea oricarui obstacol de pe traseu.

In completarea imbunatatirilor aduse motorului vine suspensia Uni-Trak cu amortizoare KYB fata si amortizoarele KYB fata. Pe langa asta, puterea de franare este asigurata de noi frane petal-type de 220mm fata si 184mm spate.

ATVROM - importator: Aprilia, Honda, Kawasaki, KTM, Suzuki, Triumph, Yamaha

Te-ar putea interesa si:

Silence S02, un scuter electric ideal pentru naveta urbana 

Silence S02 - Agil, Functional, Performant si Confortabil Cei care vor sa renunte la masina ori la folosirea transportului in comun sau doresc sa faca tranzitia de la un scuter pe benzina pot alege cu incredere modelul Silence S02, un scuter elect...

Citeste mai mult