2014 Kawasaki Concours 14

2014 Kawasaki Concours 14

26.02.2014

Daca doriti sa combinati riding-ul sportiv cu confortul unui tourer modern, atunci ar trebui sa priviti mai indeaproape motocicleta Kawasaki model Concours 14 2014. Aceasta bestie japoneza are tot ce ii trebuie pentru a va creste nivelul de adrenalina si in acelasi timp este capabila sa va rasplateasca cu o pozitie de conducere confortabila si suficient spatiu de depozitare.

In centrul motocicletei sta motorul de 1352 cc inline-four cu timing variabil al valvelor. Motorul a fost tunat sa ofere putere lina pe o gama mare de turatii si ofera un cuplu maxim de 102.0 lb-ft la 6200 rpm. Nu mai e nevoie sa precizam ca motocicleta este de asemenea echipata cu o lunga lista de caracteristici tehnice precum sistemul de franare K-ACT (Kawasaki Advanced Coactive-braking), un sistem de control al tractiunii high-tech (KTRC: Kawasaki Traction Control) sau sistemul Kawasaki Intelligent Proximity Activation Starting System.

Caracteristicile cele mai importante ale acestei motociclete sunt urmatoarele:

- motor puternic de 1352cc inline-four cu variable valve timing care ofera o putere neteda pe o gama larga de turatii
- sistemul Kawasaki Traction Control (KTRC) reduce output-ul motorului atunci cand este detectata miscare la roti, ajutand astfel roata spate sa aiba o priza mai buna
- sistemul de franare Kawasaki Coactive-braking Technology (K-ACT) cu ABS le3aga roata fata de cea spate folosing doua moduri selectabile pentru a se potrivi stilurilor de riding diferite
- cadrul din aluminiu este usor, ingust si rigid
- asistenta la economia de combustibil prioritizeaza economia de consum, pentru autonomie sporita
- mansoanele incalzite vin standard si ofera confort chiar si in conditii grele
- sistem Kawasaki Intelligent Proximity Activation Starting System (KIPASS)
- parbriz ajustabil electric cu functie de memorie care se potriveste unei varietati de rideri

Kawasaki Concours 14 a rescris regulile pentru motocicletele touring sport moderne, amestecand performanta de top cu tehnologia si confortul pentru a face fiecare calatorie o placere. Folosind un motor puternic inline-four cylinder imprumutat de la sportbike-ul Ninja ZX-14, Kawasaki Concours 14 este incantatoare pe orice tip de traseu, iar ergonomia executata cu grija ofera o combinatie ideala de riding sport si o pozitie relaxata a corpului pentru a reduce oboseala pe trasee lungi.

Kawasaki Concours 14 supersport tourer ofera cateva trasaturi care sporesc confortul, accesibilitatea si siguranta, asigurandu-i pozitia de lider al clasei. Caroseria dinamica creste confortul prin indepartarea caldurii de rider si de pasager. Un parbriz inalt si ajustabil electric creeaza o experienta calma in cockpit iar instrumentele de bord ofera toate informatiile necesare pentru o calatorie in siguranta. Mansoanele incalzite vin standard, oferind confort atunci cand se merge in conditii de frig.

Inima modelului Concours 14 este uimitorul motor modern de 1352cc, DOHC. Motorul genereaza putere excelenta in turatii joase, medii si inalte iar parte a acestei mari puteri este sistemul variable valve timing (VVT). Pe langa asta, se adauga injectia avansata de combustibil, inductia performanta de aer la motor si sasiul rezistent si agil.

Te-ar putea interesa si:

Pachetul de servicii KTM la 2024 ISDE

Dupa succesul din anii anteriori pe circuit, KTM extinde din nou Pachetul de Service ISDE pentru raceri. 2024 FIM International 6 DAYS Enduro (ISDE) va avea loc pe teritoriul de acasa al lui Josep Garcia, in orasul de nord-vest Silleda, Spania, intre...

Citeste mai mult