2014 Honda Stateline

2014 Honda Stateline

10.03.2014

"Honda Stateline" este o motocicleta eleganta proiectata special pentru calatorii lungi. Este dotata cu un motor performant de 1312cc V-twin, racit cu lichid, SOHC, cu trei valve per cilindru. Motorul este imperecheat cu o transmisie cu 5 viteze. Viteza motocicletei este controlata de un set de frane fata si spate care pot fi combinate cu un sistem ABS optional.

Odata la bord, esti intampinat de o sa joasa, instrumente moderne montate pe rezervor si suporturi de picioare confortabile. Motocicleta ruleaza pe anvelope late, low-profile care au fost alese special pentru o buna manevrabilitate. Merita de asemenea mentionat ca anvelopele sunt montate pe jante cu 5 spite. Honda Stateline este de asemenea echipata cu un disc de 336mm cu etrier twin-piston fata si un disc de 296mm cu etrier single-piston spate.

Pregateste-te sa fii in centrul atentiei

Prima data cand o vei vedea, Honda Stateline iti va capta atentia definitiv. Va atrage cu siguranta privirile tuturor oriunde o vei duce. Asta se datoreaza liniilor sale clasice, stilului retro-progresiv, cilindrilor negri care inconjoara acel motor masiv de 1312cc V-twin si profilului sau lung perfect accentuat cu un design deosebit. Pana la urma, nu conteaza motivul ci efectul: o motocicleta care arata grozav si functioneaza la fel si pe care vei vrea sa o scoti la o tura orice ar fi.

Motor performant – cu motorul sau de 1312cc V-twin la 52 grade, Honda Stateline ofera cuplu puternic in turatii joase si medii si o evacuare cu un sunet pe care-l veti indragi inca de la inceput.

Stilul clasic intalneste modernul – vitezometrul proiectat special are locul intr-un suport special montat pe rezervor, intr-o nacela. Te va face sa zambesti de fiecare data cand te vei uita la el, datorita stilului deosebit, specific pentru acest model.

Frane performante – Honda Stateline vine dotata cu discuri de frana fata si spate si cu optiunea Anti-Lock Brake System (ABS). Aceasta asigura o putere de franare buna, ideala in orice conditii dificile de drum.

Un model cu dotari complete – design-ul clasic, retro-progresiv intalneste ingineria de ultima generatie Honda. Modelul ofera un ghidon custom pullback, un design deosebit pentru partea din fata si un cadru curbat – cu un motor racit cu lichid, cu injectie de combustibil si 1312cc V-twin optimizat sa ofere un cuplu si putere pentru orice tip de traseu. Adaugati frane pe disc fata si spate si ABS optional si obtineti o motocicleta splendida atat pe dinafara cat si pe dinauntru.

Stil retro-progresiv – ca si modelele Sabre si Fury, "Honda Stateline", cu aspectul sau de dragster, motorul puternic V-twin si aripile lungi, cu un design special, este una dintre cele mai autentice si radicale ca stil motociclete produse vreodata de Honda.

Instrumente montate pe rezervor – parte din look-ul special al motocicletei vine din montarea instrumentelor de bord intr-o nacela moderna pe rezervor, economisind spatiu in zona ghidonului in timp ce va ofera toate informatiile de care aveti nevoie.

Injectie programata de combustibil (PGM-FI) – sistemul de injectie combustibil programanta va ofera pornire la prima cheie in diminetile reci si la altitudine inalta si performanta optima in orice conditii de rulare.

Sa joasa – cu o inaltime de numai 68 cm, saua modelului Honda Stateline lata, dintr-o singura bucata si adanca nu numai creste nivelul de confort, dar contribuie de asemenea la stilul clasic.

Aripi cu un design special – aripile lungi si acoperitoare sunt moderne si au un aspect clasic. Aceasta combinatie intre clasic si modern reprezinta noul Honda Stateline intru totul.

Anvelope late, low-profile – anvelopele performante ale lui Honda Stateline fac mai mult decat sa arate bine – ele sunt baza pentru manevrabilitatea excelenta a motocicletei – exact ceea ce v-ati astepta de la un cruiser Honda.

Jante cu 5 spite cu finisare argintie – sunt stilate, usor de curatat si contribuie la look-ul special al lui Honda Stateline.

Frane pe disc fata si spate cu ABS optional - un singur disc de 336mm cu etrier twin-piston fata si un singur disc de 296mm cu etrier single-piston spate asigura o putere optima de franare in orice conditii.

Axul central – este silentios, curat si a fost integrat in mod unic in design-ul general.

ATVROM - importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, KTM, Suzuki, Triumph, Yamaha

Te-ar putea interesa si:

Silence S02, un scuter electric ideal pentru naveta urbana 

Silence S02 - Agil, Functional, Performant si Confortabil Cei care vor sa renunte la masina ori la folosirea transportului in comun sau doresc sa faca tranzitia de la un scuter pe benzina pot alege cu incredere modelul Silence S02, un scuter elect...

Citeste mai mult