2014 Honda Rancher 420

2014 Honda Rancher 420

20.05.2014

Modelul 2014 Rancher 420 are o istorie plina de culoare de-a lungul timpului  pentru producatorul Honda.Acest model este in continuare foarte cerut de catre clienti,fiind unul din cele mai bune ATV-uri de pe piata ,dar si la un pret foarte bun. Pentru anul 2014 , Honda a schimbat nu numai aspectul acestui model ,dar, de asemenea, a adaugat si a si schimbat mai multe caracteristici oferite în totalul de sapte pachete pe care acestia le ofera.

Modelul Rancher 2014
are multe schimbari noi si interesante , incepand cu noul aspect al cadrului. Noul design al acestuia este un pic mai rigid si se preteaza la un control mai bun ,precum È™i la o manipulare mai precisa al atv-ului.Cu noile imbunatatiri,acesta ii ofera soferului o plimbare placuta din toate punctele de vedere. O alta schimbare al acestui model este noul sasiu, dar din urma vine si noua suspensie care rezista mult mai mult fata de modelele anterioare.Vechea suspensie fata/spate avand doar 6.3 inch. iar cea noua ajungand la 6.7 inch.Acest lucru insemnand  mai mult confort,tinunda-va departe de necazuri chiar si pe cele mai accidentate terenuri. Socurile reglabile de care dispune ar putea parea de baza,insa sunt cu un pas in directia cea buna .Distanta fata de sol pe noul Rancher 420 este de 7,2 inch pentru modelul 2014,fiind mai inalt cu 0,7 fata de modelul de anul trecut,acela avand o distanta doar de 6,5 inchi.

Modelul  Rancher 420 are un motor cu o capacitate de 420cc,racit cu lichid, in 4 timpi.De asemenea,unii soferi vor fi incantati de noul bord digital,aratandu-le noi informatii de check-up pe acel ecran.In modul acesta,soferul este informat la orice ora de starea ATV-ului sau,noul bord oferindu-i toate informatiile necesare.Astfel,proprietarul poate sa isi pastreze si un istoric cu ajutorul informatiilor date de noul bord ,astfel Honda Rancher rezistand cat mai mult timp posibil,fara probleme. Producatorul vine cu un body kit dintr-o singura bucata ,iar cand este scos dezvaluie rezervorul si componentele cheie ale acestui model.

Puncte forte ale acestui model:

-Performanta motorului
-Manevrabilitatea
-Finisaje ergonomice

Motor:

Tip : OHV montat longitudinal cu un singur cilindru în patru timpi
Capacitate cilindrica : 420cc
Alezaj x cursa : 86.5 x 71.5mm
Racire : lichid
Livrare de combustibil: : Model pe injectie ( PGM - FI ) w /  clapeta de acceleratie
34mm
Sistem de pornire : Electric w / recul auxiliar opțional

Suspensie
Fata : A-arms/6.7 inch dubla independenta
Spate : Swingarm w / 6.7 inch/1 singur amortizor

Anvelope
Fata : 24x8 - 12
Spate : 24x10 - 11

Frane
Fata : discuri duble hidraulice
Spate : disc hidraulic

Dimensiuni:
Lungime / latime / inaltime : 82.8/47.4/46.2 inch
Inaltimea sezutului : 33,7 inch
Raza de intoarcere : 9.2 ft
Capacitate de combustibil : 3,9 gal , inclusiv 1.3 - gal . rezerva



ATVROM - importator ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, CFMoto, Goes, Kawasaki, Linhai, Suzuki, TGB, Yamaha.


Te-ar putea interesa si:

2024 KTM RC 8C Limited Edition, pregatit pentru circuit! 

Limitat la doar 100 unitati construite manual, modelul 2024 KTM RC 8C aduce nivele de performanta fara precedent pe circuit, alaturi de credentiale READY TO RACE pentru a concura la Grand Prix. KTM RC 8C este alimentat de un motor 889 cc parallel-...

Citeste mai mult