2014 Honda Pioneer se pregateste de lansare

2014 Honda Pioneer se pregateste de lansare

12.05.2013

Ne plac cei de la Honda ca sunt mereu cu un pas inaintea tuturor. Niponii au prezentat deja un vehicul tipside-by-side pentru sezonul 2014. Este vorba despre modelul Pioneer 700-4. SxS-ul cu patru locuri nu este singurul de acest tip de pe piata, dar este primul din clasa „Transformers”, care se poate converti rapid intr-o masinarie cu doua locuri. Cei de la Honda spun ca modelul Pioneer va inlocui varianta Big Red existenta pe piata.

 2014 Honda Pioneer 700-4

 Versatil si poate trece usor de la patru la doua locuri: aceasta este principala calitate a noului model Honda. Cele doua locuri disponibile in spate se pliaza atunci cand nu sunt necesare, permitand pasagerilor sa se bucure de confortul maxim de care au nevoie in timpul rularii. Potrivit Honda, aceasta operatiune de trecere de la patru la doua locuri se face rapid, fara a necesita ustensile.

Honda Pioneer este propulsat de motor 700cc, injectie, racire lichid, OHV, monocilindru, 4 timpi, transmisie automata si cutie cu trei viteze+marsarier.

Cu o capacitate mare de stocare (1000 pounds), Pioneer va fi disponibil in variantele de culoare rosu, verde si Honda Phantom Camo. De asemenea, Honda va mai pune la dispozitie si o serie de accesorii pentru acest model.
 

 

Te-ar putea interesa si:

2024 KTM 250 SX-F FACTORY RACING

2024 KTM 250 SX-F FACTORY EDITION domina in clasa, fiind un partener MX de incredere, capabil sa puna in valoare potentialul celor mai ambitiosi rideri. Modelul motocross 250cc se distinge de la prima vedere prin cadrul ‘FACTORY’ lucios, portocal...

CITESTE MAI MULT