2014 Honda Fourtrax Rancher

2014 Honda Fourtrax Rancher

22.01.2014

Pentru 2014, Honda aduce imbunatatiri ATV-ului utilitar Honda Fourtrax Rancher. ATV-ul vine in sapte versiuni si cu siguranta va fi potrivit pentru bugetul oricui. Din punct de vedere vizual, se remarca un nou look si o schema de culoare Honda Red, bine cunoscuta de admiratorii Honda. Cu un cadru complet nou si cateva imbunatatiri in plus, acest nou ATV Honda Rancher nu doar ruleaza bine, dar puterea motorului de 420cc cu un singur cilindru aduce suficienta adrenalina pe circuit.

Motorul are injectie de combustibil si este dotat cu proprii senzori de monitorizare a oxigenului in evacuare pentru a oferi performanta maxima in modul 4x4. O programare mai optimizata a injectiei de combustibil ofera un raspuns mai bun. Cu aceasta putere imbunatatita dar si “prietenoasa” pentru rider, ATV-ul Honda Fourtrax Rancher face traseele mai distractive.

Puterea acestui ATV se transfera optim la roti datorita transmisiei automate. Mandria inginerilor de la Honda este chiar faptul ca au o baza de cunoastere vasta din segmentul automobile pe care reusesc sa o implementeze in off-road si ATV. Schimbarea vitezelor este controlata in trei forme, in functie si de model. Sistemul Honda Electronic Shift permite riderilor sa schimbe vitezele folosind o pereche de butoane sus si jos montate in partea stanga a ghidonului.

Pentru cei care prefera sa lase ATV-ul sa faca treaba, exista modul “Auto” de schimbare a vitezelor. Folosind sistemul de ambreiaj Honda Dual Action Clutching, Rancher nu mai pierde timp sa caute viteza potrivita – preincarca o viteza in timp ce ruleaza in alta. Asta imbunatateste performantele si ofera incredere sporita rideului, care stie ca ATV-ul sau este pregatit pentru orice situatie pe teren. Totodata ofera o schimbare mai rapida a vitezelor. Honda ofera si o maneta de ambreiaj pentru picior care functioneaza foarte bine pentru cei care doresc asta.

Cele mai mari schimbari aduse lui Rancher in 2014 vin la capitolul sasiu, cu un cadru complet redesenat. Noul cadru de otel double cradle adauga rigiditate pentru control mai precis si o rulare mai lina. In partea din spate Honda a reproiectat si bratul suspensiei pentru o mai buna imprastiere a sarcinii si pentru a reduce stresul componentelor. Suspensia ATV-ului Rancher beneficaza de o cursa mai mare, de la 16 cm la 17 cm, ceea ce inseamna mai mult confort pentru rider. Modelul este de asemenea prevazut cu directie asistata power steering.

ATVROM - importator: ATV Arctic Cat, ATV Can-am Bombardier, ATV CF Moto, ATV Dinli, ATV Goes, ATV Kawasaki, ATV Linhai, ATV Suzuki, ATV TGB, ATV Yamaha.

Te-ar putea interesa si:

2024 Kawasaki Z7 Hybrid 

Dotata cu o unitate de putere unica ce combina un motor pe combustie interna 451 cc si un motor compact de tractiune, prima motocicleta-hibrid din lume ofera riderilor o experienta noua de riding: un pachet mid-size cu acceleratia instanta a unui mod...

CITESTE MAI MULT
Taguri