2014 Honda CTX1300

2014 Honda CTX1300

12.03.2014

"Honda CTX1300" reprezinta un nou concept de motocicleta care, potrivit Honda, reprezinta o evolutie in lumea motocicletelor touring. Multumita caracterului sau versatil, Honda CTX1300 promite acelasi confort atat in oras cat si pe autostrada. Nu mai e nevoie sa spunem ca modelul vine dotat cu o lista cuprinzatoare de accesorii touring printre care se numara doua cutii laterale, un sistem audio puternic, conectivitate Bluetooth, o sa confortabila si un ghidon ergonomic.

Motocicleta este oferita in doua versiuni, modelul standard si varianta Deluxe. Cea din urma vine cu semnale care se inchid singure, frane ABS, controlul tractiunii si elemente de caroserie innegrite pentru mai mult stil. Honda CTX1300 este propulsata de un motor de 1261cc, racit cu lichid, montat longitudinal la 90 grade V-4 care transfera puterea la sol printr-o transmisie cu 5 viteze.

Inovatie pentru performanta – gama CTX de la Honda sunt printre cele mai inovative modele produse vreodata. La prima vedere va puteti da seama de asta si putem spune hotarat ca nici o alta companie nu conduce la capitolul inovatie in felul cum o face Honda. O singura privire pe specificatiile noului Honda CTX1300 va va convinge de asta.

Motor V-4 – nimic nu suna si nu se simte ca un motor V-4. Montarea longitudinala imbunatateste transferul de putere si eficienta trenului de rulare, doua contrabalansoare de motor elimina vibratiile, iar cilindreea de 1261 cc ofera suficienta putere pentru touring pe mari distante.

Controlul tractiunii – disponibil pe Honda CTX1300 Deluxe, controlul tractiunii ofera un plus de siguranta in conditii dificile de rulare.

Suspensie spate ajustabila – amortizorul spate dublu ajustabil face pereche cu bratul oscilant din aluminiu pentru a aduce un nivel de confort si manevrabilitate potrivit.

Furca inversata – o trasatura care nu numai arata grozav dar si functioneaza corespunzator, furca inversata de pe "Honda CTX1300" ajuta la o virare precisa si confort si manevrabilitate excelenta.

Frane anti-lock – motociclismul va poate oferi multe surprise. In aceste cazuri, franele anti-lock pot fi de mare ajutor, atunci cand aveti nevoie sa faceti o oprire controlata in conditii mai putin ideale. In conditii normale nu le veti observa dar atunci cand veti avea nevoie, franele ABS vor fi intotdeauna acolo sa va sustina.

Jante si anvelope unice – o anvelopa spate mare 200-series si jantele cu 10 spite ofera modelului Honda CTX1300 un stil agresiv; pe modelul Deluxe, rotile sunt innegrite pentru a se potrivi cu celelalte elemente de stil.

Capacitate de transport – cutiile de transport ale lui Honda CTX1300 rezistente la intemperii sunt suficient de incapatoare pentru mai multe casti full-face sau pentru echipament si provizii pentru un weekend intreg.

Sa joasa – placuta si joasa, asa prefera saua multi rideri si exact asa a fost construit noul Honda CTX1300. Saua joasa o face usor de manevrat in parcari sau la semafor si ofera un feeling placut in general. In plus, saua joasa si rezervorul de combustibil cu un design unic ajuta la coborarea centrului de greutate al motocicletei si inspira incredere.

Caroserie stilata si functionala – carena lui Honda CTX1300 face tranzitul in oras sau calatoriile pe mari distante mai placute. Cu stil si functionala, caroseria reduce frecarea cu aerul la inaintare si prin design-ul sau ofera spatiu suplimentar de stocare.

Compartimente de stocare si port USB – in carena lui Honda CTX1300 sunt doua containere de stocare pentru obiecte mici. Pe modelul Deluxe, aveti disponibil de asemenea un port USB pentru a va incarca telefonul sau pentru a asculta muzica din fisiere MP3.

Lumini LED – clare, puternice, stralucitoare – cea mai noua tehnologie LED ofera, pe langa o capacitate de iluminare puternica, un puternic element de stil. Lumina spate si semnalele sunt de asemenea LED.

Ecran de bord LCD – montat in centrul consolei de instrumente, ecranul LCD ofera informatii folositoare precum nivelul de combustibil, consumul, temperatura aerului si kilometraj. Modelul Dexluxe poate afisa de asemenea informatii despre melodia pe care o ascultati si despre artist.

ATVROM - importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, KTM, Suzuki, Triumph, Yamaha

Te-ar putea interesa si:

Istoria KTM Duke

KTM, un nume de referinta in industria motocicletelor, celebreaza in 2024 un moment remarcabil: 30 de ani de inovatie si excelenta incepand cu lansarea modelului DUKE.De la debutul cu KTM 400 DUKE si KTM 620 DUKE in anii 1990, pana la impresionantul ...

Citeste mai mult