2014 Honda CBR500R

2014 Honda CBR500R

04.03.2014

Honda CBR500R este una dintre cele mai populare motociclete intalnite pe strazile de azi. Si nu este de mirare de vreme ce este de incredere, accesibila ca pret si va ofera performanta de top de fiecare data cand incalecati in sa. Aceasta bestie japoneza este propulsata de un motor de 471cc, DOHC, racit cu lichid, parallel-twin cu sistem PGM-FI si clapete de acceleratie de 34mm, combinat cu o transmisie cu 6 viteze.

Configuratia este completata de o furca inversata de 41mm si un sasiu sofisticat cu suspensie Honda Pro-Link spate cu o cursa de 4.1 inci. Noul Honda CBR500R mai ofera discuri de frana fata 320mm si spate 240mm care sunt pregatite sa ofere o oprire puternica in fiecare situatie. Motocicleta ruleaza pe o pereche de jante din aluminiu cu 12 spite stilate, “incaltate” cu anvelope 120/70-17 fata si 160/60-17 spate.

Initialele CBR sunt cunoscute pe pistele de curse din toata lumea. Asa ca puteti fi sigur ca fiecare Honda care le poarta le-a castigat. Iar Honda CBR500R nu face exceptie. Echipat cu o caroserie inspirata de CBR600RR si CBR1000RR, motocicleta spune lumii ca este o castigatoare.

Motorul sau usor de 471cc ofera putere lina multumita sistemului Programmed Fuel Injection, in timp ce sasiul sau tunat sport cu un cadru din tub de otel si suspensia unica Honda Pro-Link va permite sa virati la colturi cu incredere, in special pentru ca aveti la dispozitie un sistem de frane anti-lock cu disc triplu. Honda CBR500R este motocicleta perfecta pentru oricine vrea sa treaca la o cilindree mai mare sau pentru oricine este constient ca CBR500R este masinaria perfecta pentru orice sosea.

Motor suficient de puternic pentru orice sarcina – alegerea unui Honda CBR500R nu este un compromis, in special cand beneficiaza de un motor care a suferit atat de multa dezvoltare. Racirea pe lichid, camele double overhead si increderea antiglont fac acest motor potrivit pentru orice sarcina la care v-ati putea gandi.

O mostenire sport – Honda CBR500R ofera o pozitie de conducere care este mai sportiva, dar nu prea agresiva, chiar daca faceti naveta in oras sau strabateti vreun canion.

Instrumentatie digitala – un ecran full LCD ofera un vitezometru si kilometraj digital, ceas, indicator trip, consum instant si mediu si indicatori de diagnostic motor luminati.

Faruri halogen – doua faruri de 55 Wati H7 si reflectoarele multi-fateta de pe Honda CBR500R ofera partii din fata un look unic si de asemenea proiecteaza o vizibilitate crescuta pe sosea.

Stil supersport – caroseria aerodinamica ofera multiple avantaje in managementul aerului pentru confort sporit, impreuna cu un coeficient de frecare scazut si racire eficienta.

Frane pe disc – puterea de oprire este asigurata de discurile de 320mm fata si 240mm spate.

Anti-Lock Braking System (ABS) – ABS-ul disponibil pe Honda CBR500R va ajuta sa aveti opriri mai line si mai controlate in conditii mai putin ideale.

Motor DOHC Twin-Cylinder – motoarele Honda twin sunt faimoase pentru versatilitatea lor, iar motorul de pe CBR500R este unul dintre cele mai bune de la Honda de pana acum. Folosind aceeasi dimensiune a pistoanelor ca la Honda CBR600RR, motorul parallel-twin ofera performanta accesibila de-a lungul intregii game RPM.

Injectie programata de combustibil (PGM-FI) – sistemul PGM-FI monitorizeaza in continuu cateva variabile pentru a asigura ca mixtura corecta de combustibil este livrata pentru conditiile atmosferice si de riding existente, asigurand un raspuns bun al acceleratiei.

Cadru din otel tubular – cadrul unei motociclete este baza pentru manevrabilitate. Cadrul in forma de diamant de 35mm steel-tube se leaga de motor prin 4 monturi, oferind o fundatie solida pentru manevrabilitate superioara.

Suspensie spate Pro-Link – un sasiu sofisticat cu suspensie spate Honda Pro-Link cu o cursa de 4.1 inci va asigura confortul pe orice tip de teren.

Mansoane de sustinere in spate – ofera pasagerului o priza ferma.

Jante din aluminiu – puternice si stilate, rotile din aluminiu cu 12 spite ale lui Honda CBR500R sunt usor de curatat, arata grozav si sunt o alta caracteristica de calitate a acestui model.

Te-ar putea interesa si:

Vespa 2024 Lineup

Sezonul Vespa 2024 a inceput, aducand noutati pentru fanii nerabdatori sa urce in sa! Vespa continua sa cucereasca generatii intregi datorita sarmului care transmite ideea de libertate si al stilului unic. Istoria sa este intensa, Vespa fiind prot...

Citeste mai mult