2014 Honda CB500F

2014 Honda CB500F

04.03.2014

Honda CB500F este o motocicleta “naked” moderna care ofera un compromis perfect intre performante sportive si confort. Honda CB500F este propulsata de un motor de 471cc, racit cu lichid, parallel-twin cu sistem Programmed Fuel Injection (PGM-FI) tunat pentru performanta inalta.

Coloana vertebrala a motocicletei este reprezentata de un cadru steel-tube in forma de diamant care este puternic si usor, permitandu-va sa aveti performante best-in-class. Motocicleta ofera de asemenea suspensie spate Pro-Link ajustabila si o cursa de 4.1 inci pentru teren accidentat. Privind puterea de franare, motocicleta vine dotata cu frane pe discuri de 320mm fata si 240mm spate care asigura o oprire puternica.

Daca iubiti ideea unui sportbike dar vreti o pozitie de conducere mai clasica, ati gasit modelul potrivit. Honda CB500F are toate specificatiile pe care le cautati intr-un sportbike modern. De la motorul sau de 471cc la sistemul Programmed Fuel Injection, franele agresive si suspensia spate Honda Pro-Link, aceasta este o motocicleta cu o manevrabilitate excelenta. Iar cu greutatea sa usoara si saua joasa, este alegerea perfecta pentru riderii gata sa treca la o motocicleta mai mare.

Un motor castigator – Honda CB500F este propulsata de cea mai noua versiune a motorului Honda twin-cylinder. Cu racire pe lichid si came double overhead, motorul extrage performanta superioara din cei 471cc pe tot parcursul gamei de RPM.

Instrumentatie digitala – un ecran LCD ofera functii multiple, precum vitezometru, kilometraj, ceas, indicator trip, consum instant si mediu si indicatorii diagnostic motor luminati.

Far cu halogen – farul de 60 Wati H4 cu halogen si reflectorul multi-fateta de pe Honda CB500F dau motocicletei un look unic si proiecteaza suficienta lumina pe drum pentru vizibilitate.

Stil unic – putin inseamna mai mult atunci cand vine vorba de noul CB500F. Oferind un stil clasic, curat si progresiv, Honda CB500F este o motocicleta care arata grozav in timp ce ofera valoare si performanta incredibila.

Motor DOHC twin-cylinder – motoarele Honda twin sunt faimoase pentru versatilitatea lor, iar noul motor CB500F este unul din cele mai bune de la Honda de pana acum. Folosind aceeasi dimensiune a pistoanelor ca la Honda CBR600RR, motorul parallel-twin ofera performanta accesibila de-a lungul intregii game RPM.

Injectie programata de combustibil (PGM-FI) – sistemul PGM-FI monitorizeaza in continuu cateva variabile pentru a asigura mixtura potrivita de combustibil pentru un raspuns bun al acceleratiei intr-o varietate de conditii de riding.

Cadru din otel – cadrul unei motociclete reprezinta baza pentru manevrabilitate. Cadrul CB500F in forma de diamant se leaga de motor cu 4 monturi, oferind o fundatie solida pentru manevrabilitate superioara.

Te-ar putea interesa si:

Riderul RED BULL KTM FACTORY RACING, Aaron Plessinger, obtine prima victorie 450 Supercross in San Diego

Runda 3 - Campionatul AMA Supercross Aaron Plessinger a cucerit prima victorie din cariera 450SX Main Event la Runda 3 a Campionatului 2024 AMA Supercross, preluand controlul in conditii ploioase. Colegul de echipa, Chase Sexton, a urcat pe locu...

Citeste mai mult