2014 Can-Am Spyder ST-S

2014 Can-Am Spyder ST-S

17.02.2014

Confortabil, agil si rapid, "Can-Am Spyder ST-S" este gata sa asculte comenzile dumneavoastra de fiecare data cand va suiti in sa.

Modelul de roadster Can-Am Spydervine echipat cu un motor Rotax 998cc, V-Twin, racit cu lichid cu injectie electronica de combustibil si control electronic al acceleratiei. Spyder-ul ofera un maxim de 100 CP (74.5 KW) la 7500 RPM si un cuplu de 108 Nm la 5000 RPM si e disponibil atat in varianta cu transmisie manuala cat si in varianta cu transmisie automatic.

Printre caracteristicile special oferite de "Can-Am Spyder ST-S" se regasesc jante carbon black de 15 inci, suporturi pentru picioare si electronic cruise control.

Pentru siguranta sporita, Can-Am Spyder ST-S vine dotat cu un sistem modern de stabilitate a vehiculului dezvoltat in parteneriat cu Bosch. Sistemul integreaza ABS, controlul tractiunii si controlul stabilitatii oferind per ansamblu o calatorie unica si in siguranta.

Printre caracteristicile modelului se numara:

- motor Rotax 998cc V-Twin
- sistem de stabilitate al vehiculului cu ABS, controlul tractiunii si controlul stabilitatii
- transmisie manuala sau semi-automata cu 5 viteze, ambele variante cu marsarier
- nou design al panourilor laterale pentru un mai bun flux de aer
- capacitate de stocare de 44 litri
- roti cu 6 spite, Metallic Silver
- sistem de frane Brembo de inalta performanta
- indicator de bord digital premium color
- sistem antifurt
- geometrie unica a suspensiei
- directie asistata Dynamic Power Steering
- amortizoare FOX Podium
- trasaturi de confort precum parbriz ajustabil cu deflectoare de vant, sa sport-touring, suporturi pentru picioare pasager ajustabile si multe altele

Motor Rotax 998cc V-Twin – cu 998cc, puternicul motor Rotax V-Twin ofera acceleratie si cuplu din plin, care vin la indemana pe orice tip de teren. Iar acceleratia controlata electronic imbunatateste economia de combustibil, ceea ce inseamna mai putine plinuri.

Transmisie semi-automata sau manuala – puteti alege intre transmisie semi-automata sau manuala cu 5 viteze, ambele variante cu marsarier. Transmisia semi-automata foloseste sistemul paddle shifting, iar transmisia manuala a fost create special pentru Can-Am Spyder.

Sistem de stabilitate a vehiculului – dezvoltat in parteneriat cu Bosch si inspirat din tehnologii de automobile, sistemul de stabilitate al vehiculului integreaza ABS, controlul tractiunii si al stabilitatii pentru o cursa de incredere.

Sistem antifurt – sistemul antifurt DESS (Digitally Encoded Security System) protejeaza Spyder-ul de furt sau alta folosinta neautorizata. Vehiculul nu va porni decat daca riderul foloseste cheia codata electronic.

Indicator de bord digital color – pentru acces de calitate si in timp real la toate informatiile necesare pentru o calatorie in siguranta.

Te-ar putea interesa si:

MV Agusta Turismo Veloce R, un sports tourer de incredere

Motocicleta MV Agusta Turismo Veloce este un sports tourer flexibil care impresioneaza prin placerea pilotarii intr-o varietate de situatii. Eclectic, usor, „acasa” pe orice drum. Fie ca vorbim de naveta zilnica sau de calatorii lungi, experienta...

CITESTE MAI MULT