2014 Can-Am Maverick X Xc DPS

2014 Can-Am Maverick X Xc DPS

24.03.2014

"Can-Am Maverick X Xc DPS" este echipat cu un pachet special care include directie asistata Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS), diferential autoblocant fata Visco-Lok QE si jante de 12 inci Beadlock dotate cu pneuri Maxxis Bighorn. UTV-ul are o greutate la gol de 588 kg si este propulsat de un motor de 976cc Rotax 1000R V-twin, racit cu lichid, cu patru valve per cilindru, care dezvolta o putere de 101 CP. Motorul este controlat prin intermediul unei transmisii CVT si este alimentat de un rezervor de combustibil de 37 litri. Pentru a aduce performanta pe orice tip de teren accidentat, Can-Am Maverick X Xc DPS este prevazut cu o garda inalta la sol de 33cm.

Can-Am Maverick X Xc DPS beneficiaza de toate inovatiile de ultima generatie ale lui Can-Am Maverick si le optimizeaza pentru performanta sport pe traseu. Cu o latime de 1524 mm, este mai ingust decat alte UTV-uri din gama Maverick. Oricat de dificil traseul, Maverick X Xc DPS este construit sa domine.

Dintre caracteristicile acestui UTV de inalta performanta enumeram:

- motor de 101 CP Rotax 1000R V-Twin cu esapament dublu
- sistem de control intelligent al acceleratiei ITC (Intelligent Throttle Control)
- design general dinamic si rezistent
- transmisie CVT cu curea ranforsata Zylon
- magnetou de 625 Wati
- raport putere/greutate lider in industrie
- suspensie spate independent TTA cu o cursa de 35.6 cm
- amortizoare Fox Podium X Performance 2.0 HPG Piggyback
- compartiment de stocare in cabina de pilotaj de 31.40 litri
- scaun sofer ajustabil si volan ajustabil
- portbagaj spate multifunctional cu sistem de atasare/detasare rapida Linq
- sistem antifurt D.E.S.S. (Digitally Encoded Security System)

Pachetul X Xc DPS aduce in plus urmatoarele dotari:

- latime a UTV-ului de 1524mm
- directie asistata Tri-Mode Dynamic Power Steering
- diferential fata autoblocant Visco-Lok QE
- jante de 12 inci Beadlock cu anvelope Maxxis Bighorn
- indicator de bord analog/digital si volan custom

Per ansamblu, Can-Am Maverick X Xc DPS este un UTV care aduce numeroase dotari si caracteristici de performanta. Versatilitatea sa si caracterul sau adaptabil la orice sarcina si situatie de pe traseu il face un UTV ravnit de cei mai pretentiosi rideri. Si daca tot vorbim despre caracteristici de performanta, putem spune mai multe despre acest model:

Performanta si putere – deveniti liderul haitei cu motorul de 101 CP Rotax 1000R V-Twin, cu un design dinamic high-flow de ultima generatie. Adaugati sunetul unic al sistemului de evacuare dublu si cu siguranta veti intoarce priviri pe traseu. Rotax 976cc, 101 CP, V-Twin este cel mai puternic motor pentru UTV-uri de la Can-Am si este alimentat de o clapeta de acceleratie de 54mm Bosch si doua injectoare sophisticate VDO Siemens.

Un mai bun control al acceleratiei – sistemul electronic de acceleratie throttle-by-wire functioneaza in conjunctie cu clapeta de acceleratie Bosch de 54mm pentru a aduce o acceleratie lina, chiar daca piciorul rider-ului oscileaza din cauza terenului accidentat. Sistemul iTC (Intelligent Throttle Control) detecteaza salturile nedorite ale piciorului de pe acceleratie si filtreaza input-ul. Sistemul vine cu un mod progresiv si un mod sport.

Mai multa putere – atunci cand motorul respira mai usor, poate produce mai multi cai putere. Asadar, Can-Am a optimizat admisia de aer, combustia si fluxul de evacuare. Un raport de admisie mai mare, capetele de cilindru cu flux ridicat, valvele mai mari, raportul de compresie mai mare si evacuarea dubla cu flux ridicat, toate contribuie la puterea si eficienta acestui motor.

Durabilitate marita – sistemul de transmisie CVT este prevazut cu o curea ranforsata Zylon, un material cu o putere de 1.6 ori mai mare si o rigiditate crescuta a curelei la compresie in comparatie cu o curea normala, pastrand-o mai rece.

Un output de putere mai mare - UTV-ul ofera un magnetou puternic cu un output de 625 Wati

Manevrabilitate precisa – cursa de 12 inci a suspensiei permite pozitiei rotilor sa fie mai apropiata de vehicul pentru cursele pe trasee inguste

Suspensie spate inovativa – suspensia spate TTA (Torsional Trailing A-arms) este o versiune compacta a suspensiei five-link, optimizata pentru cea mai buna absorbtie a socurilor si contact anvelope-sol. Ofera o greutate redusa si o cursa de 12 inci

Amortizoare performante – modelul ofera amortizoare fata si spate Fox Podium X Performance 2.0 HPG Piggyback cu ajustare a compresiei si preload. Este prevazuta cu arcuri dual-rate, rezervor Piggyback de 6 inci, control al amortizarii in functie de viteza, pistoane high-flow si multe altele. Design-ul special permite service usor si schimbarea valvelor

Latime mai mica – datorita latimii reduse, "Maverick X Xc DPS" este ideal pentru riding pe traseu. Amortizoarele Fox Podium X Performance 2.0 HPG Piggyback ofera o cursa de 12 inci, pistonand rotile mai aproape de vehicul pentru riding in conditii de traseu ingust.

Directie asistata – power steering-ul controlat electronic ofera rider-ului trei niveluri diferite de asistenta atunci cand se vireaza. Nivelul de asistenta variaza odata cu viteza vehiculului pentru a ajusta efortul input-ului la un nivel confortabil. Ofera Visco-Lok QE pentru un punct de angajare mai rapid.

Control mai bun – exclusive pentru Can-Am, Visco-Lok este un sistem de blocare a diferentialului fata progresiv si automat. Sistemul transfera intelligent puterea de la roata alunecatoare fata la roata opusa cu tractiune. Veti beneficia de blocare progresiva fara limitare de turatie sau de viteza.

Roti si anvelope performante – legarea mecanica face imposibil ca anvelopa sa iasa de pe roata in timpul acceleratiei puternice sau in timpul virajelor la colturi. Cu anvelopele de 27 inci, Maxxis Bighorn 2.0 cu design robust, veti beneficia de aderenta performanta pe orice traseu.

ATVROM - importator UTV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, CF Moto, Kawasaki, Linhai, Yamaha

Te-ar putea interesa si:

WHITE FRIDAY 9-12 februarie

In perioada 9-12 februarie, ATVROM - destinatia ta de aventura - anunta sosirea celei mai asteptate campanii a anului: White Friday Experience! Cu reduceri si oferte exclusive, aceasta perioada este dedicata tuturor pasionatilor de aventura off-road ...

Citeste mai mult