2014 Can-Am Maverick 1000R X mr

2014 Can-Am Maverick 1000R X mr

27.01.2014
Modelul Maverick 1000R X mr, un SxS Can-Am de 101 cai putere, este construit sa atace traseele dificile si noroioase. Noul UTV este bazat pe platforma cu 2 scaune a lui Maverick si include un pachet optional exclusive X package special pentru trasee noroioase, precum si directie asistata Tri-Mode Dynamic Power Steering, Visco-Lok QE si indicatori de bord. Maverick 1000R X mr aduce de asemenea suspensie Air Control Suspension (ACS) cu amortizoare FOX Air Assist HPG Piggyback (cu o plaja de ajustare de 10.2 cm) si anvelope Gorilla Axle Silverback de 30”. In plus, pentru o admisie de aer la motor neintrerupta de apa sau resturi de pe traseu, outlet-ul si inlet-ul de aer CVT au fost pozitionate strategic pe vehicul. Un troliu de 1814 kg va va ajuta sa faceti fata in orice groapa cu noroi la care v-ati putea gandi.

Suspensie ACS cu amortizoare FOX Air Assist HPG Piggyback – cu un compresor instalat la bord, sistemul exclusiv in industrie ACS ajusteaza amortizoarele fata si spate FOX Air Assist HPG Piggyback pe 6 niveluri ajustabile preload – pentru o raza de ajustare totala de 4 inci. Asta permite ajustarea suspensiei UTV-ului din mers in functie de teren si de incarcatura vehiculului. Compresorul vine cu un furtun care poate fi folosit pentru umflarea cauciucurilor sau a altor accesorii pe traseu.

Anvelope Gorilla Silverback – aceleasi cauciucuri folosite pe ATV-ul Can-Am Outlander 1000 X mr, BRP a ales anvelopele de 30 inci Gorilla Axle Silverback pentru caracteristicile lor exceptionale de rulare in noroi. Cu o canelura inalta si un tipar agresiv, cauciucurile UTV-ului sunt proiectate sa ofere performanta deosebita in noroi si o calatorie lina in rest. Cauciucurile sunt montate pe roti de aluminiu de 14 inci.

Admisie de aer la motor si inleturi/outleturi CVT – BRP a mutat componentele critice precum intake-ul CVT, evacuarea CVT si admisia de aer la motor cat mai sus posibil pe Maverick 1000R X mr. UTV-ul este proiectat cu admisia de aer potrivita care tine masinaria in miscare si intr-o operare eficienta.

Transmisie CVT calibrata pentru noroi – potrivit BRP, sistemul CVT este calibrat pentru performanta in conditii de umezeala si este prevazut cu un sistem de sigilare cu 13 suruburi pe capacul transmisiei. O mufa speciala de scurgere este prevazuta pe capacul tranmisiei UTV-ului si este usor accesibila in cazul in care soferul are nevoie sa scoata apa din carcasa CVT. Intake-ul CVT este la o locatie ridicata pe sasiu pentru performanta optima in conditii de rulare de umezeala.

Directie asistata Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS) – sistemul BRP Tri-Mode DPS ofera asistenta directie variabila si este proiectat sa ofere mai putina asistenta la viteza mare si mai multa la viteza mica. Permite de asemenea UTV-ului sa seteze preferinta, avand trei moduri disponibile: Hi, Med, Lo.

Visco-Lok QE – toate modelele echipate cu DPS vin cu calibrare Visco-Lok QE pentru o angajare rapida a diferentialului fata. Sistemul transfera progresiv puterea de la roata din fata alunecatoare la cea care face priza – automatic fara butoane sau manete de actionat. Acest diferential nu are un limitator de viteza.

Troliu WARN – kitul de troliu de 1814 kg include o rola de ghidaj, telecomanda cu fir si remote storage integrat.

Indicator analog/digital – Maverick 1000R X mr are un indicator de bord upgradat. Dispune de instrumentatie de ultima ora cu un tahometru si vitezometru analog combinate cu un centru de informatii digital avansat.

Volan design custom – volanul cu 3 spite este prevazut cu grip-uri turnate si o piesa centrala din aluminiu pentru a aduce un plus de aspect vizual UTV-ului Can-Am.

Bara de protectie fata – o bara de protectie fata robusta protejeaza Maverick 1000R X mr de resturile de pe traseu.

X-Package – pachet grafic custom care include sticker X-package pe caroserie si cusut pe scaune, pentru aspect vizual.

ATVROM - importator: ATV Arctic Cat, ATV Can-am Bombardier, ATV CF Moto, ATV Dinli, ATV Goes, ATV Kawasaki, ATV Linhai, ATV Suzuki, ATV TGB, ATV Yamaha.

Te-ar putea interesa si:

2024 Husqvarna 701 Supermoto

Motocicleta Husqvarna 701 Supermoto 2024 aduce adevaratul spirit al pilotarii Supermoto in strada. Motorul monocilindru puternic din dotare livreaza performanta greu de egalat pe asfalt.Cu o greutate usoara, perfect echilibrat si echipat cu cele ma...

CITESTE MAI MULT