2014 Can-Am Commander MAX XT

2014 Can-Am Commander MAX XT

14.02.2014

"Can-Am Commander MAX XT" este un side-by-side Bombardierpregatit pentru aventura oricand, oriunde. Este dotat cu o lista lunga de tehnologii off-road pentru a va scoate cu bine din orice situatie v-ati putea imagina. Printre ele se numara directia asistata Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS), un troliu de 3000 lbs si bare de protectie heavy-duty fata si spate.

Inima UTV
-ului "Can-Am Commander MAX XT" este motorul sau de 976 cc, V-twin, racit cu lichid, SOHC, 8 valve (4 valve/cilindru) care este imperecheat cu o transmisie CVT cu high, low, park, neutral si reverse. Inauntru, Can-Am Commander MAX XT ofera spatiu pentru pana la patru persoane. Iar pentru versatilitate sporita, vehiculul este echipat cu un cargo box de mari dimensiuni, cu o capacitate de 272 kg.

 

SxS-ul aduce:

- motor de 85 CP Rotax 1000 V-twin
- Intelligent Throttle Control (ITC)
- magnetou de 625 Wati
- raport putere/greutate best-in-class
- rezervor de combustibil de 38 litri
- suspensie spate Torsional Trailing Arm Independent (TTI)
- suspensie fata brat dublu cu Dive-Control
- loc confortabil pentru rider si inca 3 pasageri
- cargo box cu doua niveluri
- frane hidraulice cu discuri ventilate de 214 mm
- directive asistata Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS)
- anvelope 27” Maxxis Bighorn pe jante de 14”
- bull bar fata heavy-duty si aparatori de noroi
- troliu de capacitate mare
- indicator de bord analog/digital

Performanta best-in-class – motorul performant Rotax ofera UTV-ului 85 cai putere si sistemele EFI si ITC.

Un mai bun control al acceleratiei – sistemul electronic throttle-by-wire al UTV-ului functioneaza in conjunctie cu clapeta de acceleratie Bosch pentru a livra a putere neteda, chiar daca piciorul riderului balanseaza datorita terenului accidentat.

Un output mai puternicCan-Am Commander MAX XT ofera un magnetou puternic cu un output de 625 Wati.

Rezervor de combustibil de mari dimensiuni – cu o capacitate cu 11 % mai mare decat a celui mai apropiat competitor, rezervorul de combustibil va permite sa faceti calatorii mai lungi cu acest UTV.

Manevrabilitate precisa – echipat cu un sistem avansat de suspensie si un diferential autoblocant fata, Can-Am Commander MAX XT transforma toata puterea motorului in performanta pura.

Directie asistata – power steering-ul controlat electronic ofera UTV-ului trei niveluri de asistenta atunci cand vireaza. Cantitatea de asistenta variaza in functie de viteza vehiculului.

ATVROM - importator: ATV Arctic Cat, ATV Can-Am Bombardier, ATV CF Moto, ATV Dinli, ATV Goes, ATV Kawasaki, ATV Linhai, ATV Suzuki, ATV TGB, ATV Yamaha.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO CFORCE 850 TOURING deschide portile catre noi aventuri memorabile

Riderii care doresc sa treaca la un ATV 800cc vor gasi in CFORCE 850 TOURING un aliat de incredere pentru plimbari chiar si pe acele trasee offroad cu grad de dificultate marit. Acest ATV CFMOTO da dovada de o versatilitate incredibila si nu este doa...

CITESTE MAI MULT