2013 Can-Am Outlander MAX 1000 LTD

2013 Can-Am Outlander MAX 1000 LTD

20.01.2014

Can-Am Outlander MAX 1000 LTD este un ATV Bombardier de inalta putere, prevazut cu un motor de 975cc V-Twin racit cu lichid pe injectie, cu 4 supape pe cilindru. Motorul ATV-ului este alimentat de o clapeta de acceleratie de 46mm cu doua injectoare Siemens VDO (un injector pe cilindru).

Suspensia fata are un design double A-arm cu o cursa verticala de 22.9 cm. In partea din spate, ATV-ul este echipat cu suspensie Can-Am Torsional Trailing Arm Independent (TTI) cu o cursa de 23.6 cm. Puterea de franare este asigurata de doua discuri ventilate de 214mm fata si un singur disc ventilat de 214mm in spate cu etriere cu 2 pistoane.

O trasatura interesanta a ATV-ului Can-Am Outlander MAX 1000 LTD este un compresor de aer integrat care serveste pentru doua scopuri – pomparea de aer in cauciucuri sau pomparea de aer in suspensia spate. Compresorul pompeaza aer in suspensia Air Control Suspension (ACS) cu amortizoare FOX Air Assist care ridica partea din spate a sasiului pentru a compensa sarcina pasagerilor sau a incarcaturii. Sistemul are sase niveluri pre-selectabile iar amortizoarele spate pe aer pot fi ajustate din mers.

Can-Am Outlander MAX 1000 LTD are un ampatament de 149.9 cm. Garda la sol este de 27.9 cm. Vazut din lateral, ATV-ul pare sa aiba un centru de greutate inalt, dar nu este asa. Greutatea ATV-ului Can-Am cu plinul facut este de 433 kg.

Can-Am Outlander MAX 1000 LTD este echipat cu un sistem de directie asistata electronic Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS). Cu trei setari, MIN, MED si MAX, riderul poate seta directia sa fie mai rigida sau mai lina, in functie de viteza ATV-ului, teren si incarcatura. Setarea MAX permite o directie mai usoara pentru viteze mici sau conditii grele de mediu, precum nisip sau noroi, iar setarea MIN ofera mai mult feedback pentru atunci cand se merge cu viteza mare. Odata cu DPS vine si functia direct link setup care foloseste senzori de camp magnetic pentru da un raspuns mai rapid inputului de virare.

Printre dotarile versiunii LTD se numara: aparatori de maini, discuri de frana mari pentru franare ampla, GPS Garmin Montana 650t, suporturi pentru picior spatioase pentru confort optim, bare de protectie fata si spate, troliu Warn 3000 controlabil de pe ghidon sau de la telecomanda.

Te-ar putea interesa si:

2024 KTM RC 125

2024 KTM RC 125 este pregatit de start, remarcandu-se prin styling-ul inspirat de cursele MotoGP. Aceasta motocicleta SuperSport ofera manevrabilitate si ergonomie imbunatatita. Permite pilotarea pe strada si pe circuit. Spiritul sau de racer autenti...

CITESTE MAI MULT