2012 Yamaha Raptor 700R Special Edition

2012 Yamaha Raptor 700R Special Edition

15.07.2011

Are accesorii Pro Armor, grafica speciala si isi spune 2012 Raptor 700R Special Edition. Se remarca imediat din multime si, desi beneficiaza de aceleasi caracteristici de care se bucura versiunea Raptor 700R, nu se confunda cu acesta.

Prevazut cu motor de 686cc, racire lichid, 4T, vehiculul Special Edition se bucura de forta atunci cand iese pe teren. Pentru a face fata oricarui tip de provocare, Raptor 700R este dotat cu suspensii reglabile, cu amortizoare performante care se descurca de minune pe teren off-road. Cu alte cuvinte, vehiculul se poate plia perfect oricarei nevoi de rulare. Vehiculul ATV mai dispune de far Krypton si stopuri LED. Intreg echipamentul face ca Raptor 700R Special Edition sa aiba un aspect agresiv si provocator. Potrivit site-ului atvtrailriderweb.com, vehiculul va fi disponibil din luna septembrie.

Te-ar putea interesa si:

Fantic acorda garantie pe viata pentru cadrele modelelor eMTB incepand de anul acesta

Calitatea a reprezentat dintotdeauna unul din pilonii brandului Fantic, alaturi de inovatie, design si performanta. Producatorul italian s-a straduit mereu sa imbunatateasca designul si asamblarea bicicletelor sale electrice montane, asigurand standa...

Citeste mai mult
Taguri