2012 Polaris Ranger RZR 570

2012 Polaris Ranger RZR 570

22.08.2011

Polaris sta bine si in 2012. Pentru sezonul urmator, a pus pe piata un entry-level sport side-by-side din familia Ranger RZR si anume, RZR570. Vehiculul vine la pachet cu optiuni pentru cei care cauta performante sportive de la masinaria pe care o au in garaj, dar nu au curajul sa urce in saua unui RZR800, RZR4 sau RZR XP 900. Modelul 570  are un design preluat de la versiunile XP si 800, caruia i se adauga componente care sa atraga noi clienti. Producatorii au observat ca dupa succesul inregistrat de modelul Ranger RZR800, clientii cauta versiuni cu motor monoclilindric la un pret acceptabil, care sa nu faca din clasa side-by-side un segment elitist.

Noul RZR este propulsat de motor 567cc ProStar. Acest model de motor, ProDesign a fost pus pe piata odata cu crearea lui XP900 si a vrut sa fie o marca a versiunilor SxS. Polaris 570 dispune de transmisie automata PVT, transmisie finala prin cardan si optiune de comutare 2WD/4WD prin intermediul unui simplu buton. In ceea ce priveste suspensiile, cei de la Polaris nu fac rabat de la calitate si au dotat membrul RZR cu amortizoare ZF Sachs la toate cele patru roti. Mai ieftine decat variantele de amortizoare Fox care se gasesc pe celelalte modele.

Polaris RZR 570 are o greutate de aproape 430 kg, iar din punct de vedere estetic, beneficiaza de jante de culoare neagra, din otel, incaltate cu pneuri CST Ancla. In interior, 570 dispune de bord digital care ofera informatii despre modul de rulare al vehiculului. De asemenea, RZR este echipat cu plase laterale, centuri cu prindere in 3 puncte si structura exterioara care protejeaza. Ca si in cazul versiunilor cu cilindree mai mare, RZR 570 are aerisirile si radiatorul pozitionate in asa fel incat sa nu sufere de pe urma noroiului si a pietrelor pe care le intalneste pe drum.

Disponibil in varianta de culoare Indy Red, 2012 Polaris Ranger RZR 570 va fi in showroom la sfarsitul toamnei.

Te-ar putea interesa si:

2024 KTM RC 125

2024 KTM RC 125 este pregatit de start, remarcandu-se prin styling-ul inspirat de cursele MotoGP. Aceasta motocicleta SuperSport ofera manevrabilitate si ergonomie imbunatatita. Permite pilotarea pe strada si pe circuit. Spiritul sau de racer autenti...

CITESTE MAI MULT