2012 Polaris RZR XP

2012 Polaris RZR XP

07.07.2011

2012 Polaris RZR XP  se redefineste pentru sezonul urmator. Daca pana acum erau doar simple zvonuri Can-Am a pus in lumina reflectoarelor modelul Commander, intrand oficial in arena luptatorilor side-by-side. Noul Ranger RZR XP900 poate parea, ochiului neavizat, fara imbunatatiri comparativ cu versiunea anterioara, dar acestea sunt doar la exterior. Sub carene se afla noul RZR XP900.

Amortizoarele FOX Podium, pneurile ITP, garda la sol de 33cm, toate ii permit sa se descurce de minune pe orice tip de teren accidentat, pe care alte vehicule nu se incumeta sa intre. O alta noutate a modelului 2012 se refera la puterea oferita de motor. Gurile rele spun ca motorul de care dispunea versiunea anterioara, desi extrem de “competent”, isi avea, totusi, limitele sale. Potrivit producatorilor, noua “inima” a fost creata pentru performante substantiale si multi cred ca ea se va regasi, in curand, pe toate modelele Ranger.

Imbunatatiri se inregistreaza si la nivelul directiei, care acum este mult mai performanta, astfel incat sa nu-l puna pe rider in situatii neprevazute, in timpul rularii pe macadam. S-a tinut cont si de capitolul franare, vehiculul SxS fiind dotat cu discuri cu doua etriere/fata si o singura unitate/spate. Cu ajutorul lor scade simtitor efortul depus la franare.

In mai putin de zece ani, Polaris a intrat pe usa din fata in arena competitorilorside-by-side, a creat noi segmente si prin modelul RZR XP  a ridicat cu mult stacheta.

Te-ar putea interesa si:

2024 Kawasaki Z500 ABS

Toate privirile vor fi atintite asupra ta cand esti in saua noului supernaked Z500 ABS! Cu o caroserie distinctiva si un motor 451cc puternic, acest streetfighter cu stil agresiv este dedicat riderilor care nu se tem sa se faca remarcati.  C...

Citeste mai mult