2012 Honda ATV ies pe piata

2012 Honda ATV ies pe piata

04.07.2011

Ca mai toti producatorii, Honda incepe pregatirile pentru sezonul 2012, scotand la inaintare vehiculele care au consacrat brandul ca fiind un varf de lance in lumea motoarelor.

De-a lungul anilor, vehiculele Honda au demonstrat ca sunt partenere exceptionale atunci cand vine vorba sa participe la munci sau sa ofere o cantitate de bunadispozitie. Masinariile din gama FourTrax Rancher se descurca de minune in aceste situatii, gratie motorului de 420cc, a modului de rulare 2WD sau 4WD si a sistemului Electric Shift Program care permite o schimbare mai rapida a vitezelor. Pentru 2012, FourTrax Rancher va fi disponibil cu aceleasi avantaje ca si pana acum.

In aceeasi categorie a vehiculelor apreciate se incadreaza si Honda FourTrax Recon. Prevazut cu motor de 229cc, OHV, ATV-ul se descurca de minune in orice conditii. Avand optiunea pentru cutie de viteze manuala sau Electric Shift Program, FourTrax Recon 2012 va fi disponibil din aceasta luna.

Pentru 2012, TRX400X nu se lasa mai prejos si-si pastreaza reputatia  de pana acum. Cu motor de 397cc, vehiculul ofera performanta si se caracterizeaza printr-un plus de rezistenta.

Atunci cand este timpul pentru off-road, TRX90X este vehiculul ideal. Orice tanar gaseste in aceasta masinarie un partener perfect pentru un debut in forta in lumea moto. Versiunea 2012 este disponibila din luna august 2011.

Si Honda TRX Foreman 4×4 se pregateste pentru 2012. Vine pe piata cu un look atragator si ultra-modern. Pe langa electronic fuel injection, power steering, schimbator TraxLox care se gaseste si pe modelul Honda Rancher, saua noua, vehiculul dispune de pneuri Maxxis car ele inlocuiesc pe vechile Dunlop 2011. Alte schimbari pe care le-a suferit-o TRX Foreman se refera la schimbarea amortizoarelor duble spate cu un monoamortizor si la racirea cu lichid a motorului. Daca mai punem la socoteala si un design nou al aripilor vehiculului si al protectiei fata, obtinem un 2012 TRX Foreman care abia asteapta sa iasa in lume.

Te-ar putea interesa si:

KTM anunta deschiderea inscrierilor pentru Seriile e-Motocross Juniori 2024

Cu suport complet din partea KTM, Seriile e-Motocross Juniori revin pentru sezonul 2024 si, de ieri, inregistrarile s-au deschis oficial pentru tinerii care concureaza cu modelul KTM SX-E 5 pentru a-si asigura unul din cele 40 de locuri la linia de s...

Citeste mai mult
Taguri