2011 ATV XC450i 4X4 Arctic Cat

2011 ATV XC450i 4X4 Arctic Cat

21.02.2011

Va rugam sa-l salutati pe 2011 XC450i 4×4. Este ultima intrare din clasa pe care Arctic Cat o numeste  Crossover. Acesta este un segment in continua crestere pentru clientii care cauta abilitatile 4WD, dar in acelasi timp si alura sportiva, fara ca aceasta sa se  simta prea tare la buzunar.

Pus in miscare de un motor monocilindru potent cu cilindree 443cc, SOHC, racire lichid, XC se bucura si de performantele oferite de Electronic Fuel Injection care are grija de motor indiferent de conditiile de temperatura, umiditate, sau situatiile de pilotaj.

Datorita sasiului extrem de usor, a suspensiilor performante si a amortizoarelor reglabile, crosover-ul se descurca de minune pe orice tip de pista, iar sway-bar-ul montat la roata spate nu permite micutului  XC450i sa se dezlipeasca de sol in viraje. Modelul de ATV de fata vine prevazut cu un buton pentru optiunile 2WD/4WD care este pozitionat pe partea dreapta a ghidonului, operatiunea fiind efectuata cu minimum de efort. In ceea ce priveste echipamentul standard, acesta include jante de 12-in din aluminiu, troliu.

2011 Arctic Cat XC450i mai are:
• motor 450H, 445cc, EFI, SOHC, monocilindru, racire lichid
• amortizoare cu arc pentru pentru rulare pe orice tip de teren
• Display cu indicatoare pentru: ceas, nivel combustibil, mode button, set/reset button, odometer/trip, treapta de viteza, speedometer/tachometer, selectare mod rulare, faza lunga, stare baterie, presiune ulei.

Te-ar putea interesa si:

2024 Red Bull GASGAS Tech3 accelereaza spre sezonul MotoGP

Augusto Fernandez, Pedro Acosta si Red Bull GASGAS Tech3 accelereaza spre sezonul MotoGP 2024. Testele oficiale din presezon au loc in Malaezia si Qatar. Pe 9-10 martie, urmeaza Marele Premiu al Qatar-ului pe circuitul international Lusail. Rid...

Citeste mai mult