2011 John Deere Gator este bun la toate

2011 John Deere Gator este bun la toate

10.05.2011

2011 John Deere Gator XUV 825i este un vehicul side by side caruia ii place sa fie pus la treaba. Potrivit producatorului John Deere, modelul SxS este dotat cu motor de 821cc, 4 timpi, care tine in frau 50cp si dezvolta un cuplu de 47 ft-lbs. Asta inseamna ca XUV se descurca in orice tip de situatie, dupa cum spun si testerii de la motorcycle-usa.com.

Daca va intereseaza XUV, trebuie sa stiti ca beneficiaza de suspensii performante fata/spate cu o cursa lunga, care-i permite sa nu se sperie de bolovani sau alte obstacole pe care le intalneste in cale, iar garda la sol destul de mare, il ajuta in acest sens. Pentru a nu suferi de pe urma mlastinilor in care se poate “ineca”, vehiculul are toba de esapament pozitionata destul de sus, chiar sub nivelul seii. Testerii de la motorcycle-usa.com spun ca modulul 4WD isi face excelent datoria atunci cand vehiculul are nevoie de tractiune, in special cand se afla pe teren noroios, dar nu s-au prea impacat cu podeaua cabinei, care odata umezita, devine cam nesigura si face ca cizmele riderului sa alunece. Dar situatia nu scapa de sub control imediat ce gasesti un punct de sprijin. Pilotul nu-si pierde increderea in abilitatile lui Gator si imediat ce-l asaza pe viraje, isi da seama ca masinaria se descurca de minune in asemenea conditii de rulare. De asemenea, atunci cand este folosit pentru tractari, Gator face fata cu brio.

Aventura lui John Deere in lumea motoarelor a inceput in urma cu 170 de ani, fiind un brand cunoscut in producerea echipamentelor agricole. Pana in 2006,  John Deere a avut pe piata o gama de ATV-uri utilitare Buck Utility ATV, dar acum se concentreaza doar pe modele Gator XUV side-by-side.


Te-ar putea interesa si:

Pregateste-ti ATV-ul pentru primele ture de primavara

Indiferent ca ai scos sau nu ATV-ul din garaj si in lunile reci de iarna, primavara este momentul potrivit pentru a intreprinde masurile de mentenanta pentru vehicul, asa cum sunt indicate in manualul utilizatorului. De la schimbarea uleiului si veri...

Citeste mai mult