2011 Harley Davidson Blackline

2011 Harley Davidson Blackline

26.01.2011

Harley Davidson isi intregeste in fiecare an familia numeroasa de motociclete. Ba ii curteaza pe motociclistii iesiti la pensie care au nevoie de putina adrenalina, ba pe cei tineri care cauta design exceptional si aer trendy. Ultimul pe lista, cu voia dumneavoastra, este 2011 Blackline, specifica motorcycledaily.com.

Platforma Softail, suspensii spate bobber, motor Twin Cam 96, cutie viteze cu sase trepte, aspect gloss black, detalii cromate sunt cateva dintre atuurile noului model din familia H-D. Daca se mai adauga nuanta satin-black a cadrului, a furcii, franele cu discuri de 292mm, ABS, jantele din aluminiu, cu spite, pneul „slabut” de doar 140 pe spate, ne facem o idee despre acest „tinerel”. Iar imaginile din clipul de mai jos intregesc tabloul...No regrets, no cages.

Te-ar putea interesa si:

Bicicleta enduro GASGAS ECC 4

Bicicleta enduro GASGAS ECC 4 completeaza gama enduro eMTB a producatorului spaniol. Pedigriul de campion in Cupa Mondiala, cadrul de carbon dovedit in curse si cu triunghiul spate pe marime specifica livreaza o manevrabilitate superba pe cele mai du...

Citeste mai mult