2011 CanAm DS450X MX, DS450X XC si DS 450 standard

2011 CanAm DS450X MX, DS450X XC si DS 450 standard

05.10.2010

Can-Am DS 450, DS 450 X mx si DS 450 X xc revin in 2011 pentru a oferi performanta si adrenalina de care riderii au nevoie. Aceste modele de ATV-uri Bombardier pot face fata atat curselor prin padure cat si circuitelor de motocross si nici nu refuza vreo plimbare in desert, daca  li se iveste ocazia. Can-Am DS 450 ofera tot ceea ce un rider din aceasta clasa cauta. Doua sunt adjectivele care caracterizeaza Can-Am DS 450: usor si puternic. Primul se refera  la greutatea sasiului iar al doilea la motorul Rotax care face fata oricarei provocari, motiv pentru care raportul forta/greutate este cel mai bun din aceasta clasa sport.

2011 Can-Am DS 450 Sport ATV
    * Motor Rotax 450 EFI
    * Cadru aluminiu ALTEC
    * Suspensii fata brat dublu oscilant R-type
    * Amortizoare KYB HPG piggyback
    *Suspensie spate bascula R-Type

2011 Can-Am DS 450 X MX – Pachetul Motocross X
    * Pneuri ITP QuadCross MX Pro
    * Jante ITP T-9 roti spate/ T-9 GP roti fata
    * Inaltime a seii potrivita pentru cursele motocross
    * Nerf bars din aluminum cu suport pentru calcai

2011 Can-Am DS 450 X XC – Pachetul Cross-Country X
    *Pneuri  ITP GNCC
    * Roti fata/spate ITP T-9
    * Inaltime a seii potrivita pentru Cross-country
    * Scut din aluminiu
    * Nerf bars din aluminiu cu suport pentru calcaie

  2011 Can-Am DS450 X Package mai are:
   * Ghidon design sportiv
    * Protectie fata cu spatiu pentru placuta
    * Elemente grafice pachet X & husa sa

Modelul DS450 ATV ramane un punct de referinta in ceea ce priveste performanta, manevrabilitatea si controlul, atat pe circuit cat si pe un traseu normal, datorita puterii oferita de motorul Rotax, datorita greutatii reduse, a masei compacte si a suspensiilor reglabile.

2011 Can-Am DS 450 ATV Model standard
    * Motor Rotax 450 EFI // Acest motor ofera ADN-ul care se regaseste si la motoarele Rotax V990 ce alimenteaza modelul Aprilia RSV 1000R, este creat special pentru a respecta rigorile impuse de rularea in regim off-road. Sistemul EFI imbunatateste performanta indiferent de numarul de rotatii, iar in cazul in care se actioneaza maneta de acceleratie, raspunsul vine imediat.
    * Cadru aluminiu ALTEC // Design exceptional, rezistent si in acelasi timp cu greutate redusa. Structura piramidala si-a dovedit fiabilitatea si pe platformele BRP Ski-DooREV si  REV-XP.
    * Radiator design race // Can-Am DS 450 este prevazut cu gratar care protejeaza radiatorul de atacul noroiului si al altor elemente “daunatoare”.
    * Suspensii fata brat dublu oscilant R-type  // Acest tip de suspensii ofera o manevrabilitate optima, o buna amortizare a socurilor si o rulare plina de incredere pe circuit.
    * Amortizoare KYB HPG piggyback  // Usoare, reglabile
    * Suspensii spate bascula R-Type // Design minimalist, capacitate mare de tractiune pe circuit, nu obosesc pilotul.
    * Jante si pneuri performante // Pneurile ITP Holeshot SR ofera un maximum de performanta; jantele au o greutate redusa, sunt rezistente si durabile.
    * Ergonomie optima // Creat pentru a oferi pilotului destul spatiu si o pozitie potrivita pe parcursul rularii. Compact, sa confortabila, scarite care ofera libertate de miscare piciorului si suporturi pentru calcaie.
    * Alte trasaturi // Semnalizatoare detasabile

Te-ar putea interesa si:

2024 Husqvarna 701 Supermoto

Motocicleta Husqvarna 701 Supermoto 2024 aduce adevaratul spirit al pilotarii Supermoto in strada. Motorul monocilindru puternic din dotare livreaza performanta greu de egalat pe asfalt.Cu o greutate usoara, perfect echilibrat si echipat cu cele ma...

CITESTE MAI MULT