2011 Arctic Cat TRV550 GT & TRV700 GT ATV

2011 Arctic Cat TRV550 GT & TRV700 GT ATV

29.09.2010

Arctic Cat a fost printe primii producatori de ATV-uri care s-au gandit nu doar la un pilot, ci au luat in calcul si varianta unui tandem. Pentru 2011 datorita succesului pe care l-a avut gama TRV, producatorii au decis sa mareasca familia, adaugand inca doua modele GT.

2011 Artic Cat TRV 550 700 Display Digital

 Display-ul este prevazut cu 14 indicatoare care-ti vor permite, in fiecare secunda, sa stii care sunt necesitatile vehiculului si cum rulezi, fie pe pista, fie pe un drum normal. Arctic Cat EPS (Electronic Power Steering) permite dozarea cuplului in momentul in care ATV-ul isi schimba directia si, in acelasi timp, fie ruleaza cu incarcatura, fie se confrunta cu obstacole in teren (roci, noroi, copaci cazuti). .

Modulul Arctic Cat power steering ECU permite vehiculului sa aiba destula forta la contactul cu terenul. Arctic Cat EPS il ajuta pe rider sa fie mereu in contact cu ATV-ul pe care-l piloteaza.

2011 Artic Cat TRV 550 700 Roti

Jantele din aluminiu cu care sunt echipate modelele TRV GT se remarca printr-un design care va scoate, cu siguranta, vehiculul din anonimat si, in acelasi timp, isi vor face cu brio treaba atunci cand vor fi scoase pe traseu.
In cazul in care va intrebati ce alte avantaje mai prezinta modelele, pentru a avea o calatorie confortabila, haideti ca va spunem noi: in primul rand scaunele comode pentru doua persoane, spatiul generos pentru picioarele pasagerilor, sistemul pin-pull care permite sa transformati TRV intr-un vehicul single- rider, switch-ul pentru activarea 2WD/4WD/Differential Lock.

Arctic Cat TRV550 & TRV 700GT ATV - Noutati pentru 2011

550 TRV GT – culoare AC Copper, jante aluminiu 12" , Electronic Power Steering (EPS)
* 700 TRV GT – culoare Metallic Green, jante aluminiu 12", Electronic Power Steering (EPS)
* Scaun confortabil

2011 Artic Cat TRV 550 & 700 GT ATV - Caracteristici de baza

* SpeedRack in partea din fata, cu o capacitate de 45 de kg, care se ataseaza/ demonteaza rapid, fara a fi nevoie sa folositi trusa cu scule.
* Sistem de relglare a amortizoarelor (5 poziti spate, 5 pozitii fata) in functie de stilul de pilotare, teren sau incarcatura vechiculului.
 * Dispaly bord cu 15 indicatoare: ceas/ora, nivel combustibil, buton set/reset, indicator pentru treapta de viteza in care se ruleaza, speedometer/tachometer, differential lock, selectarea modulului de rulare, faza lunga nivel baterie, temperatura, nivelul uleiului.
* Printre alte caracteristici: protectie pentru cureaua de transmisie, rezervor de combustibil incapator, 6.5-gallon, scut de protectie.

 

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO CFORCE 110, „jucaria” perfecta pentru riderii juniori

Chiar daca este un ATV in miniatura, CFORCE 110 beneficiaza de toata tehnologia inalta de care dispun si modelele dedicate adultilor. Cu dotari de siguranta, un design modern si grafica atractiva, acest mini-ATV este atat pe placul parintilor grijuli...

CITESTE MAI MULT
Taguri