Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2011 KTM Adventure 990 Dakar vine la EICMA


2011 KTM Adventure 990 Dakar vine la EICMA
  28.10.2010

Carcotasii vor spune ca motocicletele nu-s ATV-uri si nu au ce sa caute pe aici, dar pur si simplu nu ne-am abtinut cand am vazut imaginea cu modelul KTM Adventure 990 Dakar, chiar inainte de fi prezentat la Salonul EICMA de la Milano.

Inainte de fiecare eveniment, paparazzi stau cu ochii pe toate potentialele modele, iar de acest tratament s-a bucurat si editia KTM Adventure 990 Dakar pe a carei fotografie au pus mana cei de la motorbiker.org.

Nu este nici pe departe un mode nou-nout, singura care-l diferentiaza de versiunea standard este „haina” colorata in albastru-portocaliu, logo-ul Dakar si cifra 30 care aminteste de anii de istorie ai cursei Dakar. Si asta desi acest model nu participa deloc la cursa din America de Sud pe care o promoveaza.

In momentul de fata se stie doar ca motocicleta vine la pachet cu o serie de accesorii orange (protectii motor, aparatori mana) si nimic despre datele tehnice. Nu ramane decat sa asteptam salonul de la Milano pentru a vedea ce as mai au in maneca cei de la KTM.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate