BMW K 1300 R preparat de AC Schnitzer

BMW K 1300 R preparat de AC Schnitzer

01.04.2009

Avand deja la activ mai multe modele BMW preparate, renumitul tuner german AC Schnitzer tocmai a finalizat munca la noul  K 1300 R, oferindu-i un aspect mult mai agresiv fara a neglija si performantele celebrului naked.

Natura sportiva a motocicletei a fost accentuata cu ajutorul unei noi mini-carene frontale si a unui capac monopost, spoilerul de motor complet nou proiectat oferind suficienta garda la sol pentru orice tip de setare a suspensiei.

Modelul preparat de tunerul german a primit un set de jante AC Schnitzer ACS 1, mai usoare cu 8 kg decat cele din fabrica, si o evacuare finala AC Schnitzer Stealth omologata pentru uzul stradal ce vine insa si cu db-killer detasabil.

Ghidonul a fost schimbat pentru o mai buna manevrabilitate iar manetele de ambreiaj si frana au fost realizate din aluminiu utilizat in industria aeronautica si ofera mai multe posibilitati de reglare.

Protectia in cazul unei cazaturi este asigurata de crash pad-urile AC Schnitzer fabricate din aluminiu simplu, sau dintr-o combinatie de nailon si aluminiu, acestea fiind disponibile pentru toate modelele noi de motociclete BMW.


Sursa: www.motoflash.ro

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO si Aspar Team vor lupta impreuna pentru titlurile Moto2 si Moto3 

Producatorul chinez va sustine echipa spaniola in provocarile din Campionatul Mondial CFMOTO si Aspar Team isi unesc fortele in 2024 pentru a cuceri titlurile in Moto2 si Moto3. Echipa spaniola va fi prezenta pe toate circuitele din Campionatul Mo...

Citeste mai mult