BMW S 1000 RR,noutati pentru modelul 2015

BMW S 1000 RR,noutati pentru modelul 2015

28.08.2014

In ciuda faptului ca au trecut cinci ani de la lansarea primului model BMW S1000RR,totusi ramane una dintre cele mai bune motociclete de pe piata.Acest lucru se intampla,deoarece cei de la BMW aduc tot timpul imbunatatiri pentru superbike-urile lor fiind tot timpul in competitie cu producatorii japonezi.

BMW S 1000 RR side view


Noul model 2015 BMW S 1000 RR a fost surprins pe strazile Germaniei cu un design nou camuflat si desi din fotografia spion nu ne putem da seama de prea multe detalii,se pot observa cateva modificari la carene si in partea din spate.

In ceea ce privesc dotarile tehnice,o noutate ar fi suspensiile semi-active,cel putin asta reiese din pozele prezentate unde se vad cablurile care pleaca spre furca.In plus,este posibil ca,optional, sa vina si cu "sistemul de franare in curbe"proiectat alaturi de cei de la Bosch.

Mai multe detalii despre acest model,vom afla cel mai probabil in aceasta toamna,unde va fi lansat la Intermot Koln sau EICMA Milano.  


ATVROM - importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Yamaha.

Te-ar putea interesa si:

WHITE FRIDAY 9-12 februarie

In perioada 9-12 februarie, ATVROM - destinatia ta de aventura - anunta sosirea celei mai asteptate campanii a anului: White Friday Experience! Cu reduceri si oferte exclusive, aceasta perioada este dedicata tuturor pasionatilor de aventura off-road ...

Citeste mai mult