Yamaha Raptor 700

Yamaha Raptor 700

29.04.2014

Rapid, agil si aspectuos, Yamaha Raptor 700 este un ATV sport capabil proiectat pentru cei carora le place sa imbine patru roti cu terenurile accidentate. Pentru a maximiza performantele lui Raptor 700, tehnicienii Yamaha l-au echipat cu un cadru usor din otel si aluminiu, un subcardu rezistent si un brat oscilant din aluminiu.

Cadrul gazduieste un motor de 686cc, racit cu lichid, in 4 timpi SOHC, cu 4 valve care transmite puterea la sol prin intermediul unei transmisii cu 5 viteze. Puterea de oprire este asigurata de frane performante pe disc. ATV-ul ruleaza pe anvelope Maxxis 21x7-10 fata si 20x10-9 spate care sunt perfect capabile sa gestioneze cu success orice tip de teren.

Caracteristici esentiale:

- stilul agresiv face Raptor 700 sa arate pe cat de amenintator este. Puternicul Raptor 700 este pregatit de drum chiar daca destinatia sa sunt dunele de nisip, traseele impadurite sau circuitele de curse.
- este alimentat de cel mai puternic motor Raptor de pana acum – 686cc, racit cu lichid, cu injectie. Motorul produce cuplu puternic in toata gama de turatii.
- putere mare si greutate redusa, o combinatie care face orice ATV sa iasa in evidenta, este standard pe Raptor 700, cu un cadru din otel si aluminiu hybrid, un subcadru performant si un brat oscilant din aluminiu care se combina pentru a produce o structura super puternica si cel mai usor ATV din clasa sa.
- saua groasa si confortabila ofera confort excelent, impreuna cu pornirea electrica, marsarierul si celelalte caracteristici care ofera confort si usurinta de folosire.
- multumita cursei suspensiei de 9.1 inci fata si 10.1 inci spate, nu veti simti zdruncinaturile de pe drum si veti avea lucrurile sub control. Cu combinatia de putere, manevrabilitate si suspensii performante, acest ATV este o experienta de apreciat oriunde, oricand.

Specificatii tehnice:

- tip motor: racit cu lichid si ventilator, 4 timpi, SOHC, 4 valve
- capacitate: 686cc
- alezaj x cursa 102 x 84 mm
- raport de compresie: 9.2:1
- alimentare: Yamaha Fuel Injection 44mm
- aprindere: 16-bit ECU
- sistem de pornire: electric
- transmisie: 5 viteze cu marsarier, ambreiaj multiplate
- tren de rulare: 2WD, lant, ajustabil
- suspensii fata: brat dublu independenta cu ajustare in 5 pozitii, cursa de 9.1 inci
- suspensii spate: brat oscilant din aluminiu ajustabil, cursa de 10.1 inci
- frane fata: doua discuri ventilate
- frane spate: disc ventilat
- anvelope fata: AT 21x7-10
- anvelope spate: AT 20 x 10-9
- lumini: doua faruri 30W si lumini spate pe LED

ATVROM - importator ATV Arctic Cat, Can-Am, CFMoto, Goes, Kawasaki, Linhai, Suzuki, TGB, Yamaha.

Te-ar putea interesa si:

2024 Husqvarna Norden 901 Expedition, echipat pentru calatorie in jurul lumii

Husqvarna Norden 901 Expedition 2024 marcheaza evolutia exceptionala a pionierului Norden 901 si este o motocicleta asamblata standard cu toate Accesoriile Tehnice necesare pentru a fi pregatita de aventura. Proiectat si conceput pentru a atinge cele...

CITESTE MAI MULT