Warn prezinta farurile Extreme Terrain HID

Warn prezinta farurile Extreme Terrain HID

27.11.2014

Compania Warn este in principal cunoscuta pentru troliurile sale, insa acestia s-au axat si pe alte produse impresionante,cum ar fi noile faruri Extreme Terrain HID.

Acestea sunt disponibile cu dimensiunea de 4", pentru o "explozie" de lumina si 2", pentru o raza mai ingusta si intensa, insa in orice varianta ofera o cantitate de lumina puternica si orbitoare.

Modelul de proiectoare ATV Extreme Terrain HID are o carcasa de aluminiu forjat, geam rezistent la impact si piese din otel inoxidabil cu inchidere ermetica din silicon, pentru a rezista si a face fata oricarei forme de abuz. Se monteaza foarte usor pe bara de protectie sau alte bare de pe ATV, chiar si pe manere.

Un set de faruri XT HID de 4" are un pret retail de vanzare incepand cu 500 euro, in timp ce setul de 2" costa 420 euro. Cu siguranta nu putem spune ca XT HID este un produs ieftin si este de inteles ca sunt destui care nu sunt dispusi sa faca o astfel de investitie, astfel incat exista si o alternativa, farurile cu halogen fiind mai ieftine.

Farurile cu halogen de la Warn au toate aceleasi materiale in componenta ca si proiectoarele Extreme Terrain HID, avand aceeasi carcasa, piese si tip de inchidere.Singura diferenta este data de utilizarea becurilor cu halogen, care sunt cu aproape 50% mai slabe si totodata varietatea HID. 

ATVROM SPORT - importator accesorii ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Symtec,Warn, GoPro, LIC, Quad Works, HGS, Kolpin, Leo Vince, Trail Tech, Goldspeed Racewear, Garmin, UFO

Te-ar putea interesa si:

BRP ridica stacheta! Distractie extrema alaturi de snowmobilele 2025

BRP Inc. ofera cea mai completa gama de snowmobile de top pe toate segmentele, introducand lineup-urile Ski-Doo si Lynx pentru sezonul 2025. Fie ca este vorba despre capacitati si incredere pe traseu, prin zapada inalta, fie despre plimbari sau ambel...

Citeste mai mult
Taguri