Noi modele de la Star si Yamaha 2015

Noi modele de la Star si Yamaha 2015

10.06.2014

Cu tot entuziasmul provocat de lansarea modelului FZ-07 ,sa nu uitam de Star si de Yamaha care aduc noi modele de motociclete pe 2015: Bolt si Bolt R-Spec,WR250R, XT250,TW200 si Blu Cru MXers,cele in 2 timpi YZ85/125/250 si cele in 4 timpi  YZ250F/450F.
Bolt
Dupa succesul modelului FZ-09 de la Yamaha,Bolt a devenit un mega succes in randul motocicletelor Star,in asa fel incat Bolt si Bolt R-Spec au devenit best-seller in ultimul an pana in luna aprilie a acestui an.

Pentru 2015,cei de la Star nu au adus foarte multe schimbari,insa au imbunatatit vizibilitatea instrumentelor de bord atunci cand sunt in lumina directa a soarelui si doua culori noi Glacier Blue si Candy Red, iar pretul ramanand neschimbat fata de anul trecut.

Modelul Bolt R-Spec primeste acelasi upgrade ca si modelul Bolt,in ceea ce priveste instrumentul de bord in lumina directa a soarelui,dar si noi jante spitate,culori noi Black si Matte Silver si o crestere a pretului,de $100.

MX 4-Stroke(in 4 timpi)

Atat YZ250F cat si YZ450F pentru 2015 primesc cateva imbunatariri cum ar fi o cutie de aer, noi setari ale furcii, monturi de motor cu o forma diferita din material nou si noi anvelope Dunlop MX52.

Ambele culori,atat Yamaha Blue/White si White/Red sunt disponibile pentru 2015,dar doar varianta de culoare Team Blue primeste jante negre si un lant durabil.In ceea ce priveste pretul,acesta ramane la fel ca cel de anul trecut.

MX-2 Stroke (in 2 timpi)

Cele doua modele YZ125 si YZ250 au primit o serie de imbunatatiri la design dar si cateva schimbari la performanta cum ar fi:

Aripa fata

Capace radiator

Numar de inmatriculare in partea laterala

Aripa spate

Pinion spate

Suport furtun de frana fata

Cauciucuri 

Cleme triple

Protectie furca

Protectie frana etrier spate si pentru disc 

Scarita pilot

Cutie de aer

Modelul in 2 timpi va putea fi achizitionat din luna august a anului curent.

De asemenea,modelul 2015 YZ85 de la Yamaha vine cu cleme triple si un ghidon nou,modificari la admisia de aer si evacuare,un ambreiaj reglabil si cateva upgrade-uri la design:aripa fata,capace radiator si numere de inmatriculare laterale.
 
ATVROM - importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Yamaha.



Te-ar putea interesa si:

2024 Red Bull GASGAS Tech3 accelereaza spre sezonul MotoGP

Augusto Fernandez, Pedro Acosta si Red Bull GASGAS Tech3 accelereaza spre sezonul MotoGP 2024. Testele oficiale din presezon au loc in Malaezia si Qatar. Pe 9-10 martie, urmeaza Marele Premiu al Qatar-ului pe circuitul international Lusail. Rid...

Citeste mai mult