Linhai 600S EFI 4x4

Linhai 600S EFI 4x4

30.10.2014

"Linhai 600S EFI 4x4" este un ATV de mari dimensiuni care, datorita functionarii sale convenabile si intuitive, echipamentelor standard abundente si atractive, ofera unul dintre cele mai bune raporturi calitate/pret din clasa sa. La un pret bun, primiti un adevarat cal de povara cu comutare electronica intre 2WD, 4WD si 4WD cu diferential blocat, suspensii independente pe toate rotile, carlig de remorcare, frane pe disc, anvelope robuste pentru rulare in conditii de munca grele, portbagaje fata si spate si bara de protectie din metal fata.

Linhai 600S EFI 4x4 iese in evidenta cu o acceleratie rapida si este capabil sa depaseasca 80km/ora in timp scurt. Chiar si cu o remorca, acest ATV este suficient de puternic pentru a merge mai departe. Pantele abrupte si traseele dificile nu pun nicio problema acestui vehicul performant, care va va uimi de fiecare data cu capacitatea sa de a iesi cu bine din situatii dificile.

Datorita centrului de greutate coborat, Linhai 600S EFI se comporta stabil pe drum si are o capacitate buna de a ramane stabil in viraje. De asemenea, este conceput pentru doua persoane ceea ce il face potrivit pentru o varietate de sarcini in off-road. Atunci cand conduceti pe teren accidentat, acest ATV se simte ca acasa. Datorita suspensiei independente fata si spate, gropile si denivelarile abia se vor simti pe traseu. Datorita diferentialului blocabil fata, Linhai 600S EFI 4x4 se lupta cu orice teren dificil si este de neintrecut in situatii care pe alte vehicule le-ar pune in dificultate.

Linhai 600S EFI 4x4este echipat cu un motor de 600cc, cu 2 cilindri in V, cu un sistem de injectie electronica Delphi EFI, racire cu lichid, sistem variator FPC si cu sistem de transmisie performant cu treptele H, L, N si R. Dezvoltat in colaborare cu inginerii Yamaha, acest motor poate satisface pe deplin cerintele de racire pe o perioada lunga de functionare.

Specificatii tehnice:

- tip motor: 2 x 276cc, 4 timpi, V-twin, racit cu lichid, OHC, EFI
- raport de compresie: 10.3:1
- cuplu maxim: 27 Nm/5250 RPM sau 45Nm / 5500 RPM
- viteza maxima: 85 km/h
- alimentare: EFI injectie electronica
- aprindere: ECU electronic
- cutie de viteze: CVT automata, 2WD/4WD, H, L, N si R
- transmisie finala: cardan
- lungime: 2150 mm
- latime: 1189 mm
- inaltime: 1210 mm
- inaltime sa: 916 mm
- garda la sol: 250 mm
- suspensie fata: independenta brat dublu, amortizor de soc pe ulei
- suspensie spate: independenta brat dublu, amortizor de soc pe ulei
- frana fata: dublu disc hidraulica
- frana spate: dublu disc hidraulica
- pneuri fata: AT 25x8-12
- pneuri spate: AT 25x11-12
- capacitate portbagaj fata: 30 kg
- capacitate portbagaj spate: 60 kg
- capacitate rezervor de combustibil: 15 litri
- greutate neta/greutate bruta: 367 / 542 kg
- proiectat pentru transportul a doua persoane
- echipamente: portbagaje fata si spate, lumini de ceata, jante de aluminiu, troliu electric

ATVROM SPORT  - importator ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, CFMoto, Goes, Linhai, Kawasaki, Suzuki, TGB, Yamaha.

Te-ar putea interesa si:

2024 KTM 250 SX-F FACTORY RACING

2024 KTM 250 SX-F FACTORY EDITION domina in clasa, fiind un partener MX de incredere, capabil sa puna in valoare potentialul celor mai ambitiosi rideri. Modelul motocross 250cc se distinge de la prima vedere prin cadrul ‘FACTORY’ lucios, portocal...

CITESTE MAI MULT