Lansarea noilor modele Suzuki 2015

Lansarea noilor modele Suzuki 2015

11.06.2014

Cei de la Suzuki si-au prezentat noile modele de motociclete din gama motocross pe 2015.Acestea sunt RM-Z450,RM-Z 250 dar si revenirea juniorului RM85,care anul trecut nu a fost prezentat de cei de la Suzuki,fiind disponibil pana acum doar in versiunea din 2013.
Pentru anul 2015,noile modele vin cu imbuntatiri ce tin de partea tehnica,venind cu un plus de performante fata de 2014.

Dintre modelele prezentate,Suzuki RM-Z 450 a primit cele mai multe upgrade-uri,cel mai important fiind noul sistem Suzuki Holeshot Assist Control(SHAC),oferindu-i riderului un avantaj semnificativ la aterizare,indiferent de suprafata terenului.

Sistemul vine cu 2 moduri de setare,in modul A motocicleta are parte de o tractiune mai buna,in felul acesta previne deraparea rotilor atunci cand traseul este alunecos sau pe drumuri accidentate,iar modul B ajuta rider-ul la plecarile de pe loc,acesta dispunand de o tractiune imbunatatita si o accelerare mai agresiva.

Fiecare mod se dezactiveaza automat dupa cateva secunde,dar sistemul SHA se poate dezactiva complet daca rider-ul doreste acest lucru.

In ceea ce priveste suspensia,Suzuki RM-Z450 vine cu o furca noua Showa SFF-Air Fork,reglabila pe aer,mai usoara cu 1 kg fata de celelalte furci pe arcuri si poate fi ajustata cu ajutorul unei pompe manuale.

Alte imbunatatiri ale acestui model sunt rapoartele de viteze,sistemul de compresie si kickstart-ul,dar si reproiectarea evacuarii axului cu came,astfel rider-ul va castiga timp si energie pentru competitie.

Un alt atuu al motocicletei este sistemul de racire fiind cu 16% mai eficient fata de modelul anterior.

In ceea ce priveste modelul Suzuki RM-Z250,nu sunt schimbari fata de modelul precedent,doar cateva mici imbunatatiri pentru anul 2015.

Modelul 2015 RM85 va fi una dintre alegerile pentru tinerii piloti de motocross,acestia bucurandu-se de urmatoarele beneficii:motor monocilindric in 2 timpi,racit cu lichid si o transmisie cu 6 trepte,oferindu-le o accelerare exceptionala.

ATVROM - importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Yamaha.

 

Te-ar putea interesa si:

Kevin Benavides, plasat pe locul trei dupa a 7-a etapa Dakar 2024

Riderul Red Bull KTM Factory Racing a incheiat a saptea etapa a raliului Dakar 2024 pe locul 3. Kevin Benavides concureaza cu o motocicleta KTM model 450 RALLY si se situeaza pe locul al cincilea general in clasamentele provizorii. Colegul de echipa,...

Citeste mai mult