Lamele Cycle Country iti scot ATV-ul din zapada

Lamele Cycle Country iti scot ATV-ul din zapada

29.09.2014

Inainte de venirea iernii, detinatorii de ATV-uri isi indreapta atentia asupra diferitelor accesorii care sa le permita sa nu se impotmoleasca in zapada cand le este lumea mai draga. Cei de la Cycle Country vin cu diferite modele de lame de zapadacare va ajuta sa-i radeti in nas Mamei Natura.


Confectionate din otel rezistent, care nu cedeaza la prima utilizare, lamele de la Cycle Country sunt compatibile cu toate modelele de ATV-uri,fiind echipate cu arcuri,pentru a reduce disconfortul in cazul in care este lovita de un obiect dur. Lamele de zapada sunt extrem de fiabile si usor de manevrat si se pot ridica manual sau cu ajutorul troliului pentru a inlatura zapada in deplina siguranta.

Nu va ramane decat sa va convingeti ca o lama de zapada nu strica niciodata la casa omului.

Lamele pot fi achizitionate din magazinul nostru la pretul special de 340 euro pentru modelul de 132 cm si respectiv 450 euro pentru cea de 152 cm,ambele modele venind cu adaptoare incluse.




  

ATVROM SPORT - importator ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, CFMoto, Dinli, Goes, Kawasaki, Linhai, Suzuki, TGB, Yamaha.

Te-ar putea interesa si:

Caracteristici ATV CFMOTO CFORCE 1000 X10 EPS si varianta X10 EPS Premium

CFMOTO CFORCE 1000 X10 este varianta touring a modelului 1000cc de baza, distingandu-se prin putere si manevrabilitate. Acest ATV CFMOTO cu doua locuri este alimentat de un motor V-Twin racit cu lichid, pe injectie (Bosch EFI) si dezvolta maximum 90 ...

Citeste mai mult