ATV
HOME / HONDA
  
  
PRODUSE
PRODUSE
PRODUCATORI
PRODUCATORI
GALERII FOTO
GALERII FOTO
BAZAR
BAZAR
SCUTERE DE VANZARE
MOTOCICLETE DE VANZARE
ATV DE VANZARE
NEWSLETTER
NEWSLETTER
NEWSLETTER
Inscrie-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu ultimele noutati, promotii si evenimente!

 

ACEPTAM SI PLATA ONLINE
Plata online pe ATVROMHonda

Alege producator:
Sorteaza dupa:  
Model
 
Motor
 
Putere
 
Capacitate
 
Pret
 
 neinmatriculabil 
Honda Honda CRF450R '12
Honda
Honda CRF450R '12
 1 cilindru 4 timpi  63 CP  449 cmc   
contactati-ne pentru pret!
 
 
 neinmatriculabil 
Honda Honda CRF450X '12
Honda
Honda CRF450X '12
 1 cilindru, 4 timpi SOHC  45 CP  449 cmc   
contactati-ne pentru pret!
 
 
 neinmatriculabil 
Honda Honda BF2.3 D6 SCHU
Honda
Honda BF2.3 D6 SCHU
    CP  -  901 EUR   
 neinmatriculabil 
Honda Honda BF2.3 D6 LCHU
Honda
Honda BF2.3 D6 LCHU
    CP  -  960 EUR   
 neinmatriculabil 
Honda Honda BF5 A4 SBU
Honda
Honda BF5 A4 SBU
    CP  -  1640 EUR   
 neinmatriculabil 
Honda Honda BF5 A4 LBU
Honda
Honda BF5 A4 LBU
    CP  -  1680 EUR   
 neinmatriculabil 
Honda Honda BF8 D4 SHU
Honda
Honda BF8 D4 SHU
 4 timpi, OHC   CP  -  2461 EUR   
 neinmatriculabil 
Honda Honda BF8 D4 LHU
Honda
Honda BF8 D4 LHU
 4 timpi, OHC, 2 cilindri   CP  -  2521 EUR   
 neinmatriculabil 
Honda Honda BF10 D4 SHU
Honda
Honda BF10 D4 SHU
 4 timpi, SOHC, 2 cilindri în linie   CP  -  2851 EUR   
 neinmatriculabil 
Honda Honda BF10 D4 LHU
Honda
Honda BF10 D4 LHU
 4 timpi, OHC, 2 cilindri în linie   CP  -  2911 EUR   
  Afiseaza 1 pana la 10 (din 104 produse) Pagini cu rezultate:  1  2  3  4  5 ...  [Urmator >>]  

Despre Honda

De aproape 50 de ani , Honda a transformat cursele intr-un excellent teren pentru pregatirea inginerilor si designerilor. Fondatorul Honda, Siochiro Honda, presiunea aparuta ca urmare a competitiei, forteaza oamenii sa fie cat mai creativi si-i oblige sa gaseasca intr-un timp record rezolvari la probleme nemaiintalnite pana atunci.

Cursele sunt parte integranta a companiei Honda. Mr Honda ne invata ca puterea muncii sta in efortul colectiv si ca nimic facut in mod individual nu aduce succesul.De-a lungul existentei sale pe doua sau patru roti, Honda a concurat la cele mai inalte nivele.Avand la activ 60 de victorii si trei tiluri la constructori, Honda se regaseste mereu in linia invingatorilor.

O alta invatatura provenita de la Soichiro Honda este aceea de a nu imita, sta in mintea si in sufletele celor de la Honda. Trebuie sa ne provocam pe noi insine si  sa gasim noi initiative ca sa putem sta in primul rand in ceea  ce priveste inovatia.

Dintotdeauna tinta noastra a fost folosirea celor mai avansate tehnologii, facand deplasarea cat mai facila si rapida. Ca un argument al pioneratului Honda, putem aminti fabricarea primului robot humanoid, ASIMO, cu libertate de miscare si cu capacitatea de a urca trepte. Honda vede lumea nu cum e, ci cum poate fi. Honda priveste lumea prin ochii unui visitor, deoarece a fost infiintata de un visator incurabil. Visele ne-au facut sa creem produse uimitoare care imbunatatesc miscarea si aduc beneficii lumii. Honda sprijina toti angajatii sai sa-si urmeze visele si sa le impartaseasca cu ceilalti in drumul lor spre realitate.

Soichiro Honda a reusit sa creeze un adevarat brand: “The power of dreams”.Noi vedem lucrurile din perspective globala, mereu in cautarea de produse de cea mai buna calitate la preturi accesibile,  astfel incat clientii nostrii de peste tot sa fie cat mai multumiti.
Puterea viselor Honda ne va conduce catre noi culmi ale tehnologiei in ceea ce priveste automobilele, motocicletele, produsele industriale, uneltele si tot ce tine de mobilitate.
Noi vedem un viitor stralucit alimentat de “Power of dreams”. Voi nu?

Copyright © 2009 Atvrom Extrem SRL, J40/15991/2007, C.U.I. RO 22311318, Bucuresti

Protected by Copyscape Plagiarism Checker

MOTOCICLETE, ATV DE VANZARE LINHAI ATV ATV SUZUKI ATV BOMBARDIER CHIPTUNING ULTIMELE STIRI


ATV
-ul este un vehicul pentru toate tipurile de teren, informal facandu-se referire la el drept quad bike sau quad. ATV-ul este definit de ANSI (American National Standards Institute) drept un vehicul care merge pe cauciucuri de joasa presiune, cu un scaun 'calarit' de cel care-l conduce, impreuna cu un ghidon pentru controlul directiei. Dupa cum ii spune si numele de ATV, acesta este facut pentru a face fata unei varietati mai largi de terenuri fata de alte vehicule. Desi ATV-ul este un vehicul legal pentru mers pe strada, asta nu se intampla peste tot. ATV-istul sta si conduce aceste vehicule precum o motocicleta avand insa o stabilitate mai mare la viteze reduse, datorita rotilor in plus. Desi in general au tractiune 4x4 sau 2x4 acestea sunt echipate cu 3 sau 4 roti exista si modele cu 6 roti pentru aplicatii specializate. Marimea motoarelor ATV-urilor in prezent la vanzare, variaza intre 49cc si 1000cc. Marcile atv distribuite noi (ATVRom) sunt Linhai, Cectek, Suzuki, Yamaha, Arctic Cat, Bombardier, Polaris, New Force, Kawasaki, TGB si CF Moto. ATVROM distribuie atv-uri, scutere, motociclete si alte accesorii in Bucuresti, Ploiesti, Constanta, Cluj, Brasov, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Braila, Craoiva, Deva, Focsani, Galati, Iasi, Medgidia, Oradea, Pitesti, Radauti, Satu Mare, Suceava si alte localitati.

ATV pe Facebook CF Moto pe Twitter ATVROM pe Youtube ATVROM pe GooglePlus
Vanzari ATV ATV Linhai ATV CF Moto