Dunlop Quadmax cresc performantele ATV-urilor

Dunlop Quadmax cresc performantele ATV-urilor

30.09.2014

Pneurile Quadmax Sport de la Dunlop sunt create pentru orice tip de teren si se potrivesc atat ATV-urilor sport-utility cat si side-by-side-urilor. Cu un design care le permite sa aiba contact mare cu terenul, pneurile fac ca vehiculul sa fie extrem de manevrabil in viraje, specifica producatorii.

Dar cel mai bine sa vedem ce spun cei care au testat un Suzuki King Quad “incaltat” cu anvelope marca Dunlop, care reprezinta echipamentul standard al vehiculului. Potrivit lor, varianta stoc Dunlop se comporta in general bine pe teren, dar problemele apar pe suprafete cu bolovani si mocirla. In mod normal, Suzuki KingQuad este unul dintre cele mai performante 4x4 de pe piata, dar in mocirla, bestia mai pierde din forta, deoarece se cam chinuie sa aiba aderenta.
 

Pneurile Quadmax fac in asa fel incat Suzuki sa fie mai stabil la viteze inalte si mult mai usor de controlat la viteze mici si, desi au un aspect “fioros”, nu vibreaza si nici nu fac vreun zgomot neplacut.

In urma testului, concluzia a fost urmatoarea: DunlopQuadmax imbunatatesc modul de rulare al lui Suzuki KingQuad pe unele suprafete, ceea ce face ca pneurile sa fie o alegere buna pentru riderii care cauta sa obtina performanta de la vehiculele pe care le piloteaza.



ATVROM SPORT - importator ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, CFMoto, Dinli, Goes, Kawasaki, Linhai, Suzuki, TGB, Yamaha.

Te-ar putea interesa si:

CCR permite posesorilor de permise categoria B sa conduca motociclete de 125 cc

DECIZIE ASTEPTATA extrem de asteptata. Astazi, Curtea Constitutionala a Romaniei a decis permiterea posesorilor de permise categoria B sa conduca anumite tipuri de motociclete, cu transmisie automata, cu cilindree maxima de 125CC si putere maxima de ...

Citeste mai mult