CF Moto X5

CF Moto X5

11.02.2014

Cu un caracter de neoprit si o fiabilitate excelenta, modelul X5 este un ATV CFMoto pregatit sa se descurce pe orice tip de teren fara prea multa bataie de cap. In centrul ATV-ului sta un motor puternic de 500cc racit cu lichid care este imperecheat cu o transmisie variabila continua CVT. Motorul este alimentat de un rezervor de 18 litri care ofera autonomie generoasa.

O trasatura importanta oferita de CFMoto X5 este posibilitatea de a selecta electronic intre modurile 2WD si 4WD, Hi si Low si totodata de a bloca diferentialul atunci cand este necesara tractiune suplimentara. Pentru a face fata fara efort pana si pe cele mai dure terenuri, ATV-ul este echipat cu o suspensie independenta spate special proiectata pentru a oferi o experienta de conducere confortabila si un echilibru potrivit al corpului.

Un performer robust, "CFMoto X5" are o lista de caracteristici standard care ar fi in mod conventional oferite ca optionale. Pe langa trasaturile de performanta ale motorului, ATV-ul ofera portbagaje fata si spate, bara de remorcare spate si un troliu de 1133 kg.

Pentru manevrabilitate, CFMoto X5 este echipat cu un motor care ofera cuplu si output mare in turatii joase, 4WD si suspensie independenta pe cele 4 roti si anvelope specifice. Per ansamblu, ATV-ul isi gaseste aplicatii in uz militar, patrulare in zone impadurite, explorare off-road, dar si pentru distractie.

Printre trasaturile ATV-ului CFMoto X5 se numara:

- motor 500cc cu un singur cilindru, 4 timpi, 4 valve

- racire cu lichid cu carburator Mikuni

- combinatie intre transmisie CVT si viteze, usor de controlat

- viteza maxima: 82 km/h

- lumini fata 2x55W si lumini spate 21W

- disponibil in varianta scurta si lunga

- 2WD/4WD selectabil, viteze L-H-N-R cu diferential blocabil

- jante din aliaj de 12”

- suspensie fata si spate ajustabila independenta

- portbagaje fata si spate

- instrumente de bord cu display LED

- troliu de 1133 kg

- capacitate de tractare de 350 kg

- capacitate de transport 35kg fata / 70kg spate

- indicatori, claxon si oglinda standard

Te-ar putea interesa si:

KTM DUKE - 30 de ani de motociclism pur, naked 

In ceea ce priveste gama KTM DUKE, ultimii 30 de ani pot fi descrisi printr-un singur cuvant: evolutie. De la inceputurile umile in 1994 pana la statusul curent ca simbol al performantei si al inovatiei, numele KTM DUKE a trecut testul timpului. Â...

CITESTE MAI MULT