Can-Am Renegade

Can-Am Renegade

18.04.2014

Can-Am Renegade este un ATV agil care ofera performante de conducere si manevrabilitate de prima clasa. ATV-ul este oferit la alegere cu 3 variante de motorizare, care includ 499.9cc, 799.9cc si 976cc V-twin, racit cu lichid, SOHC. Toate motoarele sunt imperecheate cu sub-transmisii CVT cu high, low, park, neutral si reverse.

Viteza ATV-ului este tinuta sub control de frane cu discuri ventilate duble fata si spate de 214mm cu etriere hidraulice cu doua pistoane. Can-Am Renegade ruleaza pe jante din aluminiu imbracate in anvelope ITP Holeshot ATR 25x8x12 fata si ATR 25x10x12 spate.

Preluati controlul prin puterea excelenta si abilitatea de a naviga cu usurinta prin orice conditii veti intalni. Cu o putere best-in-class si manevrabilitate agila, Can-Am Renegade este pur si simplu cel mai bun ATV sport-performance 4x4 de pe piata.

Caracteristici ATVCan-Am Renegade:

- optiuni de motorizare Rotax V-Twin
- transmisie continua variabila CVT
- raport putere/greutate best-in-class
- cutie de aer cu doua camere
- rezervor de combustibil de mari dimensiuni
- radiator de mari dimensiuni cu capacitate crescuta de racire
- cadru SST G2
- suspensie spate TTI independenta
- controluri de frana independente fata si spate
- diferential fata autoblocant Visco-Lok QE
- amortizoare FOX HPG fata si spate
- anvelope ITP Holeshot pe jante de 12 inci
- faruri cu un output de 240W
- bord multifunctional digital
- suporturi incapatoare pentru picioare
- sistem antifurt DESS (Digitally Encoded Security System)
- scut de protectie central
- acces usor pentru mentenanta

Performanta best-in-class – daca doriti o combinatie de putere si viteza, acest ATV sport performance 4x4 cu abilitati polivalente este vehiculul potrivit pentru dumneavoastra.

Motorizare eficienta – disponibil in variantele de 46CP Rotax 500, 71CP Rotax 800R sau 82CP Rotax 1000 racit cu lichid, V-Twin cu 4 valve per cilindru si ax cu came overhead. Toate variantele ofera doua injectoare de combustibil care livreaza eficient combustibilul in camera de combustie pentru performanta puternica si precisa.

Intotdeauna in treapta potrivita – transmisia variabila continua CVT va asigura ca veti fi intotdeauna in treapta de viteza potrivita. Pentru usurinta de folosire, puteti conta pe frana de motor pentru a va incetini atunci cand mergeti la vale.

Aer mai curat la motor – noua cutie de aer a fost reconfigurata si plasata la o locatie mai inalta si mai centrala pentru filtrarea si procesarea aerului. Cutia de aer care nu necesita unelte suplimentare ofera un design cu doua camere, capturand aerul murdar intr-o portiune a cutiei si aerul curat in alta inainte de a-l trimite la motor.

Capacitate mai mare – faceti curse mai lungi si rezolvati-va treburile cu rezervorul de mare capacitate.

Capacitate mai buna de racire – radiatorul mai mare si mai eficient ofera aproape dublul capacitatii de racire, pastrand motorul rece pentru performanta optima. Capacitatea radiatorului a crescut cu 14 kW multumita ultimelor avansuri ingineresti.

Manevrabilitate precisa – echipat cu caracteristici de manevrabilitate de neegalat pentru mai mult control si un mai bun feedback pe traseu, fiti pregatit pentru o cursa sport pe cinste.

Design mai eficient – cadru de ultima generatie SST G2 cu Geometric Contact Control. Cadrul din otel sudat mai eficient incorporeaza noi procese si geometrie updatata pentru integritate structurala crescuta, durabilitate si manevrabilitate precisa.

O cursa mai sportiva – controlurile de frana independente fata si spate ofera o cursa mai sportiva.

Control mai bun – exclusiv pentru Can-Am, Visco-Lok este un sistem de blocare a diferentialului fata progresiv si automat. Sistemul transfera inteligent puterea de la roata alunecatoare fata la roata opusa cu tractiunea. Fara sa apasati butoane suplimentare sau sa actionati vreun comutator. Obtineti blocare progresiva fara limitare de turatii sau de viteza.

O cursa mai lina - Renegade 1000 si 800R vine prevazut cu amortizoare HPG fata si spate, cu o calibrare specifica sa absoarba denivelarile luate la viteza mare si mica pentru a pastra cursa lina. Renegade ofera de asemenea o garda la sol de 10.5 inci.

Anvelope versatile pe jante robuste – anvelope versatile pentru performanta pe traseu si tractiune intr-o varietate de conditii. Instalate pe jante din aluminiu de 12 inci, durabilitatea a fost crescuta in zone strategice in timp ce materialul in exces a fost eliminat in alte locuri pentru a reduce greutatea.

Design orientat catre rider – proiectat cu riderul in minte, totul de la indicatorii de bord pana la ghidon a fost plasat strategic pentru a oferi performanta optima pe orice tip de teren.

Iluminare puternica – cele 4 proiectoare de 60W ofera vizibilitate sporita pentru traseu.

Indicator de bord usor de citit – spune totul riderului la o singura privire. Indicatorul de bord multifunctional usor de citit este echipat cu un centru digital de informatii, incluzand un vitezometru, kilometraj, indicator trip, pozitie treapta de viteza, indicator ore de functionare, lumini pentru temperatura si motor, indicator combustibil si ceas.

O cursa mai sportiva – suporturi incapatoare din aluminiu pentru picioare pentru o cursa sportiva.

Sistem antifurt – sistemul antifurt DESS previne ATV-ul sa porneasca daca codul de pe microcip-ul de pe cheie nu se potriveste cu codul scris in modulul de control al motorului. Astfel, doar dumneavoastra veti putea porni vehiculul.

Scut de protectie – scutul de protectie de mare putere este facut din materiale durabile, este proiectat pentru protectie suprema si are capacitatea de a aluneca peste anumite obstacole. Este confectionat din polietilena de inalta densitate.

Specificatii tehnice:

- tip motor: V-twin, racit cu lichid, SOHC, 8 valve
- capacitate: 499.6cc / 799.9cc / 976 cc
- sistem de alimentare: EFI, clapeta de acceleratie de 46mm, 2 injectoare Siemens VDO
- sistem de pornire: electric
- cutie de viteze: CVT cu frana standard de motor
- transmisie: selectabila 2WD/4WD pe cardan cu diferential autoblocant fata Visco-Lok
- cadru: SST G2
- suspensie fata: brat dublu cu amortizoare Fox HPG
- suspensie spate: Torsional Trailing Arm Independent (TTI)
- frane fata: discuri duble 214mm ventilate
- frane spate: discuri duble 214mm ventilate
- anvelope fata: ITP Holeshot ATR 25x8x12
- anvelope spate: ITP Holeshot ATR 25x10x12
- greutate: 279 kg
- dimensiuni: 2184 x 1168 x 1143 mm

ATVROM - importator ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, CFMoto, Goes, Kawasaki, Linhai, Suzuki, TGB, Yamaha.

Te-ar putea interesa si:

2024 Vespa Primavera S si Vespa Sprint S

O traditie in continua evolutie  Povestea Vespa nu cunoaste sfarsit, captivand generatii intregi. Gamele de scutere Vespa Primavera si Vespa Sprint aduc in sezonul 2024 un design complet nou si tehnologie avansata. De asemenea, brandul italian ...

Citeste mai mult