ATVROM participa la SAB 2014

ATVROM participa la SAB 2014

22.10.2014

In fiecare an, Salonul Auto Bucuresti va prezinta cele mai noi modele de automobile, motociclete si nu numai. Organizata la Romaero, aceasta expozitie atrage mii de persoane si zeci de expozanti, totul intr-o atmosfera de entuziasm fata de noutatile aduse de producatorii si importatorii de vehicule. Printre expozantii din acest an de la SAB se numara si ATVROM care va pune la dispozitie pe intreaga durata a expozitiei, in perioada 23 octombrie - 2 noiembrie, o gama variata de ATV-uri, snowmobile, vehicule tip spyder si multe alte surprize.

 Va invitam la pavilionul auto H 107, la standul nr. 707 pentru a va prezenta cele mai noi modele de vehicule de la producatori de renume precum Can-Am, Linhai, Arctic Cat, CFMoto. Pe langa toate acestea, va prezentam in premiera in Romania autovehiculele Aixam electrice.
 
Va asteptam la SAB!
 
Cu prietenie,
Echipa ATVROM  


ATVROM participa la SAB 2014 - 1
 

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO 450MT, lansare spectaculoasa in Filipine 

Modelul adventure-touring versatil al CFMOTO, 450MT, a fost dezvaluit in premiera la show-ul EICMA de la Milano la sfarsitul anului trecut si acum a avut parte de o lansare extraordinara in Filipine, pe insula El Nido. La eveniment au fost prezenti p...

Citeste mai mult